Έρχονται βροχές - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Έρχονται βροχές - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Πότε θα υποχωρήσει το κρύο - Δείτε LIVE την πορεία του καιρού

Σήμερα διαστήματα με ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται με περιόδους με αυξημένη συννεφιά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα παράλια μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη παροδικά τοπικά μέχρι ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, ασθενείς και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, εκτός από τα ανατολικά και τοπικά στα νότια παράλια που θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 2 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 5 στα παράλια και γύρω στους μείον 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά αλλά και σε ορισμένες περιοχές των ημιορεινών αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές, κατά διαστήματα, καθώς και παροδική χιονόπτωση στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά στα προσήνεμα μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά, κυρίως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και γύρω στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ψηλότερα ορεινά πιθανών να επικρατεί παγετός, ενώ νωρίς το πρωί παγετός θα υπάρχει και σε περιοχές των ορεινών.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικά παροδικές βροχές, καθώς και παροδική χιονόπτωση στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος, κυρίως από μέσες και ψηλές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Τετάρτη, ενώ την Πέμπτη και την Παρασκευή δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Δείτε LIVE την πορεία του καιρού

Home