Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Έρχονται καταιγίδες – Πότε θα έχουμε άνοδο της θερμοκρασίας

Offsite Team -
06.03.2020 - 06:40

Έρχονται καταιγίδες – Πότε θα έχουμε άνοδο της θερμοκρασίας

Thumbnail
Έρχονται καταιγίδες – Πότε θα έχουμε άνοδο της θερμοκρασίας

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και σταδιακά αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς 3 µποφόρ, για να καταστούν µέχρι το µεσηµέρι κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

>> Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις εδώ! <<

 

Απόψε ο καιρός θα καταστεί σύντοµα κυρίως αίθριος και η σκόνη αναµένεται να υποχωρήσει σταδιακά. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 8 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σαββατοκυρίακο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος µε τοπικά αυξηµένες νεφώσεις κατά διαστήµατα. Τη ∆ευτέρα περίοδοι µε ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται µε αυξηµένη συννεφιά, που το βράδυ πιθανόν να δώσει µεµονωµένη βροχή, κυρίως στα δυτικά.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο το Σάββατο και περαιτέρω µικρή άνοδο µέχρι τη ∆ευτέρα για να κυµανθεί πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 24 εκατοστά.

ΚΥΠΕ 

Home