Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Έρχονται ολοήμερα walk in κέντρα εμβολιασμού ανά το παγκύπριο

Offsite Team -
18.11.2021

Έρχονται ολοήμερα walk in κέντρα εμβολιασμού ανά το παγκύπριο

Ήταν εισήγηση του ΠτΔ - Θα λειτουργούν από το πρωί μέχρι το βράδυ

Τρόπους με τους οποίους θα διευκολυνθούν οι πολίτες και να αυξηθεί περαιτέρω το ποσοστό εμβολιασμού στην Κύπρο ψάχνουν οι αρμόδιοι.

Όπως γράψαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, σύντομα κινητές μονάδες θα επισκέπτονται σχολεία για εμβολιασμό μαθητών. Σε δηλώσεις της η αναπληρώτρια διευθύντρια Ιατρικών Υπηρεσιών δρ Όλγα Καλακούτα ανέφερε πως στην ηλικιακή ομάδα 12 με 18 ετών το ποσοστό εμβολιασμού είναι χαμηλό. Στην ηλικιακή ομάδα 12 με 15 ετών το ποσοστό εμβολιασμού είναι 30,5% και 16 με 17 ετών 44%. Το ποσοστό εμβολιασμού ατόμων άνω των 18 ετών είναι 83%, ενώ η εμβολιαστική κάλυψη του γενικού πληθυσμού βρίσκεται στο 69%.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Σύμφωνα με πληροφορίες της Offsite μετά και από εισήγηση του Προέδρου της Δημοκρατίας εντός των επόμενων ημερών θα τεθούν σε λειτουργία walk in κέντρα εμβολιασμού σε όλες τις επαρχίες τα οποία θα λειτουργούν από τις 8 το πρωί μέχρι και τις 8 το βράδυ.

Θυμίζουμε πως μέχρι σήμερα τα walk in κέντρα λειτουργούσαν μέχρι το μεσημέρι και δε χρειάζεται η διευθέτηση ραντεβού για εμβολιασμό. 

Home