Έρχονται τα πρώτα χιόνια στο Τρόοδος

Έρχονται τα πρώτα χιόνια στο Τρόοδος

Βροχές και καταιγίδες στην υπόλοιπη χώρα / Αναλυτικά το δελτίο καιρού

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ ασθενής χαμηλή πίεση αναμένεται από αύριο.

Απόψε, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και γύρω στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, το πρωί περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, ενώ αργότερα ο καιρός θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος. Το απόγευμα αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως σε δυτικές και νότιες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι ανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη, στα υπήνεμα, αλλά λίγο ταραγμένη στα προσήνεμα. Αργά το απόγευμα, στα ανατολικά, θα καταστεί μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και στα δυτικά παράλια, γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδες, κυρίως στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι ανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Στα προσήνεμα παράλια θα πνέουν μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη, στα δυτικά, αλλά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, στα υπόλοιπα παράλια.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά, κυρίως στα ανατολικά και στα νότια, συννεφιασμένος, όπου αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδες.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως από το μεσημέρι και μετά. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα και στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό λίγο χιόνι ή χιονόνερο. Από αργά το απόγευμα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Πέμπτη και μη αξιόλογη μεταβολή στη συνέχεια, για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Home