Έρχονται ξανά χιόνια και βροχές - Τα δεδομένα την Πρωτοχρονιά

Έρχονται ξανά χιόνια και βροχές - Τα δεδομένα την Πρωτοχρονιά

Τι μας φέρνουν τα επόμενα 24ωρα

Χαµηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή

Την Κυριακή αρχικά θα παρατηρούνται περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό και περίοδοι µε αυξηµένες νεφώσεις που ενδέχεται να δώσουν τοπικές βροχές καθώς και χιόνι ή χιονόνερο στα ψηλότερα ορεινά. Σταδιακά, κυρίως αργά το απόγευµα και προς το βράδυ, ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες καθώς και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά. 

Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά νότιοι ως νοτιοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 7 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου αρχικά θα υπάρχει παγετός.

 Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές, µεµονωµένες καταιγίδες και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά. Την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι παροδικά µερικώς συννεφιασµένος µε το ενδεχόµενο να σηµειωθούν τοπικά ελαφρές βροχές. Αργότερα την Τετάρτη ο καιρός θα καταστεί µερικώς συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές ή και µεµονωµένες καταιγίδες. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση κατά το τριήµερο για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές. 

 

Home