Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Έστειλαν τεκμήρια στο εξωτερικό για το θανατηφόρο στη Λεμεσό

Offsite Team -
03.12.2019 - 06:30

Έστειλαν τεκμήρια στο εξωτερικό για το θανατηφόρο στη Λεμεσό

Thumbnail
Στο περίμενε οι κυπριακές Αρχές για απαντήσεις

Τεκμήρια από το αυτοκίνητο απέστειλε η Τροχαία, στην κατασκευάστρια εταιρεία του οχήματος του 50χρονου οδηγού, που ενεπλάκη στο θανατηφόρο τροχαίο στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, εντός της βδομάδας αναμένονται απαντήσεις από τα εν λόγω τεκμήρια, όπου θα διαφανούν και κάποιες από τις συνθήκες το φοβερού τροχαίου που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο του 27χρονου Παναγιώτη Χριστοφόρου.

Στο μεταξύ, 50χρονος τελεί υπό εξαήμερη προσωποκράτηση, ενώ μέχρι στιγμής όπως πληροφορούμαστε δεν φέρεται να συνεργάζεται με τις Αρχές.

Παράλληλα όπως μας λέχθηκε, αναμένονται και τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις από το γενικό χημείο του κράτους.

Να σημειώσουμε ότι ο φάκελος της υπόθεσης, αναμένεται να συμπληρωθεί και να σταλεί στην Νομική Υπηρεσία για να απαγγελθούν οι κατηγορίες.

Υπενθυμίζεται ότι το όχημα του άτυχου Χριστοφόρου κτυπήθηκε στο πίσω μέρος από το, τύπου SUV, όχημα του 50χρονου, με αποτέλεσμα ο 27χρονος να εγκλωβιστεί στα συντρίμμια του αυτοκινήτου του και το όχημα του.

Για τον απεγκλωβισμό του 27χρονου κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου μεταφέρθηκε, διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Home