Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Έτσι είναι τώρα στο Τρόοδος (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ)

Offsite Team -
08.12.2021 - 09:46

Έτσι είναι τώρα στο Τρόοδος (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ)

Πότε θα διαλυθούν τα χιόνια που έπεσαν - Δείτε την κατάσταση τώρα στην Πλατεία Τροόδους (ΒΙΝΤΕΟ)

Χιονόπτωση πέφτει κατά διαστήματα από αργά χθες το βράδυ στο Τρόοδος με αποτέλεσμα ήδη να έχουμε επίστρωση του χιονιού κυρίως από την Πλατεία Τροόδους και πάνω.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

φ

Αυτή την ώρα η χιονόπτωση είναι ελαφριά. Οι δρόμοι είναι ολισθηροί. Ήδη η αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι όλοι οι δρόμοι προς το Τρόοδος είναι ανοιχτοί ΜΟΝΟ για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή οχήματα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

φ

Την ίδια ώρα, στα ορεινά Τροόδους, επικρατεί πυκνή ομίχλη, με αποτέλεσμα η ορατότητα για τους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων να είναι επικίνδυνα περιορισμένη.

Προτρέπονται οι οδηγοί να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας των οχημάτων τους.

Μέχρι αύριο θα διαλυθεί το χιόνι

Όπως ανέφερε στην Οffsite ο Έρικ Κίτας, η ελαφριά χιονόπτωση θα εναλλάσεται με χιονόνερο και σήμερα. Αναμένεται όμως ότι μέχρι αύριο θα διαλυθεί το χιόνι. Πιθανό να μείνει λίγο σε κάποια σημεία που υπάρχει σκιά. Έτσι όσοι θέλουν να δουν χιόνια από κοντά πρέπει να ανέβουν στο Τρόοδος σύντομα αλλά τονίζεται ξανά ότι οι δρόμοι είναι ολισθηροί. 

φ

Δείτε βίντεο από την Πλατεία Τροόδους που ανέβασε ο Μετεωρολόγος και συνεργάτης της Digital TV Έρικ Κίτας.

Δείτε και φωτογραφίες:

Home