Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

€24.000 πρόστιμο σε γνωστό καφέ της Έγκωμης - Δεν έλεγχε SafePass

Offsite Team -
22.09.2021 - 10:50

€24.000 πρόστιμο σε γνωστό καφέ της Έγκωμης - Δεν έλεγχε SafePass

Δε συμμορφώθηκε και «έφαγε» 2η καταγγελία

Βαριά πρόστιμα καλείται να πληρώσει γνωστή καφετέρια στην Έγκωμη.

Σε διάστημα 1 μόλις εβδομάδας, η εν λόγω καφετέρια καταγγέλθηκε δύο φορές από την Αστυνομία λόγω του ότι δεν διενεργούσε ελέγχους για SafePass.

Το πρόστιμο την πρώτη φορά που καταγγέλθηκε η συγκεκριμένη καφετέρια έφθασε τις €8.000 ενώ χθες το πρόστιμο διπλασιάστηκε και έφθασε τις €16.000.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Οι καταγγελίες ανά το παγκύπριο

Στη Λευκωσία, πραγματοποιήθηκαν 1.039 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 4 καταγγελίες πολιτών και 3 υποστατικών. Στις καταγγελίες σε βάρος υποστατικών περιλαμβάνεται πρόστιμο 16.000 ευρώ σε καφετέρια στην οποία δεν διενεργείτο έλεγχος safepass και €8.000 πρόστιμο σε υπεραγορά στην οποία εργαζόταν υπάλληλος χωρίς safepass.  

Στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 228 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 8 καταγγελίες πολιτών και 1 υποστατικού, που αφορούσε επιβολή προστίμου 500 ευρώ σε υπεύθυνο που δεν είχε safepass.

Στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 599 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν καταγγελίες 2 πολιτών και 2 υποστατικών μεταξύ των οποίων η επιβολή προστίμου 8.000 ευρώ επειδή ο υπεύθυνος του υποστατικού δεν είχε SafePass.

 >>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 174 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 2 καταγγελίες πολιτών και 2 υποστατικών.  

Στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 506 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν καταγγελίες 5 πολιτών και ενός υποστατικού, στην περιοχή Μόρφου πραγματοποιήθηκαν 95 έλεγχοι χωρίς να προκύψει καμία καταγγελία.  

 Η Τροχαία διενήργησε παγκύπρια 268 ελέγχους, από τους οποίους δεν προέκυψαν καταγγελίες.

Home