Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

€50.000 θα τους στοιχίσουν τα αγρινά-Αν δεν πληρώσουν...φυλάκιση

Offsite Team -
05.10.2021

€50.000 θα τους στοιχίσουν τα αγρινά-Αν δεν πληρώσουν...φυλάκιση

Πολύ βαριές ποινές αντιμετωπίζουν οι 3 συλληφθέντες για τα νεκρά αγρινά

Με πολύ βαριές ποινές είναι αντιμέτωποι οι 3 συλληφθέντες αναφορικά με υπόθεση που αφορά λαθροθηρία αγρινών.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα μας για την εν λόγω υπόθεση ο κ.Πέτρος Αναγιωτός Λειτουργός Ταμείου Θήρας ανέφερε ότι σε περιπτώσεις τέτοιων αδικημάτων τιμωρείται με πρόστιμο 40 χιλιάδων ευρώ.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Στη συγκεκριμένη όμως υπόθεση όπως μας εξήγησε το πρόστιμο ανέρχεται στις 40 χιλιάδες ευρώ και επιπλέον 10 χιλιάδες ευρώ για το δεύτερο αγρινό, εξηγώντας ότι το πρόστιμο δεν μπορεί να υπερβεί αυτό του Δικαστηρίου. Ως εκ τούτου το εξώδικο που θα κληθούν να πληρώσουν θα είναι 50.000 ευρώ ο καθένας. 

Σε περίπτωση που εν το λόγω πρόστιμο δεν πληρωθεί τότε οι συλληφθέντες οδηγούνται ενώπιον του Δικαστηρίου όπου μπορεί να τους επιβληθεί πρόστιμο 50 χιλιάδων ευρώ ή ποινή φυλάκισης μέχρι και 3 χρόνια.

Όπως μας λέχθηκε τέτοιες υποθέσεις είναι σπάνιες αφού καταγράφεται 1 κάθε δυο χρόνια.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Να υπενθυμίσουμε ότι τα 3 πρόσωπα συνελήφθησαν χθες σε περιοχή του Κάμπου, όπου στη κατοχή τους εντοπίστηκαν μέσα σε σακούλες, δύο αγρινά με κομμένα τα κεφάλια, ενώ στη κατοχή του ενός ανευρέθηκε ένα πτυσσόμενο μαχαίρι με λεπίδα μήκους 11 εκατοστών.

Αστυνομία και Υπηρεσία Θήρας συνεχίζουν την διερεύνηση της υπόθεσης και αναμένεται να προβούν σε επιστημονικές εξετάσεις.

1

Home