Εξακολουθεί να αγνοείται - Ψάχνουν παντού τον Ανδρέα (Φώτος)

Εξακολουθεί να αγνοείται - Ψάχνουν παντού τον Ανδρέα (Φώτος)

Επιχείρηση Αστυνομίας και Πολιτικής Άμυνας - Μήπως τον είδατε;

Εξακολουθεί να αγνοείται ο 77χρονος, Ανδρέας Αγαθαγγέλου, ο οποίος εξαφανίστηκε την Πέμπτη το πρωί από την οικία του, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων στη Λάρνακα. Οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του 77χρονου συνεχίζονται με τη βοήθεια και της Πολιτικής Άμυνας Λάρνακας.

Σημειώνεται ότι ο 77χρονος θεάθηκε τελευταία φορά στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων.

Όπως αναφέρει η Περιφερειακή Διεύθυνση Πολιτικής Άμυνας Λάρνακας σε ανάρτηση της: 

“Μετά από κλήση της Αστυνομίας για συνδρομή στο έργο έρευνας για εντοπισμό ασθενούς ηλικιωμένου συμπολίτη μας, που απουσιάζει τις τελευταίες μέρες από το σπίτι του, η Περιφερειακή Διεύθυνση Πολιτικής Άμυνας Λάρνακας, ανταποκρίθηκε από χθες το πρωί μέχρι το βράδυ, συνεχίζοντας και πάλι σήμερα το πρωί μέχρι το μεσημέρι με δεκάδες μέλη μας. Κάτω από τις οδηγίες και συντονισμό της Αστυνομίας, τα μέλη μας σάρωσαν μεγάλες περιοχές, μοίρασαν φυλλάδια με φωτογραφίες και σχετικες πληροφορίες, μίλησαν με δεκάδες πολίτες ψάχνωντας για πληροφορίες και εμπλέκοντας τους, περπάτησαν και ερεύνησαν πιθανούς χώρους που θα μπορούσε να είχε πάει ή καταφύγει ο συμπολίτης μας και χρησιμοποίησαν μέσα κοινωνικής δικτύωσης για ενημέρωση των πολιτών.

Δυστυχως, μέχρι την ώρα ανάρτησης του παρόντος, ο συμπολίτης μας δεν έχει εντοπιστεί ακόμη. 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε πολίτης εντοπίσει οτιδήποτε σχετικό, όπως επικοινωνήσει άμεσα με την Αστυνομία”

1

Περιγραφή 

Ο 77χρονος περιγράφεται ως μέτριας σωματικής διάπλασης, με γκρίζα κοντά μαλλιά, γκρίζο μούσι και κατά την αναχώρηση του φορούσε γκρίζα φανέλα με καφέ ρίγες και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

2

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλέφωνο 24804060-66, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 112 ή 199, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στο 1460.»

 

Home