ΕΞΕΛΙΞΗ: Άρχισαν οι καταθέσεις για το ατύχημα στο λούνα παρκ

Η κατάσταση της υγείας μάνας και γιου

Συνεχίζονται οι εξετάσεις από πλευράς Αστυνομίας για το τραγικό ατύχημα στο λούνα παρκ της Αγίας Νάπας. 

Σε πλήρη κινητοποίηση βρίσκονται οι ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου για το φοβερό ατύχημα στο λούνα παρκ, αφού μέχρι στιγμής έχουν ληφθεί πέραν των δέκα καταθέσεων.

Μάλιστα όπως πληροφορούμαστε, οι Αρχές περιμένουν το πράσινο φως από πλευράς ιατρών για λήψη κατάθεσης από την 47χρονη τραυματία. 

Όσο αφορά την κατάσταση της υγείας τόσο της 47χρονη όσο και του 7χρονου νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση αλλά εκτός κινδύνου σε ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό. 

Υπενθυμίζουμε ότι το συγκλονιστικό ατύχημα έγινε το βράδυ της Παρασκευής (12/4) με τις μέχρι τώρα ενδείξεις να κάνουν λόγο ότι ο χειριστής του παιχνιδιού φαίνεται να μην είχε ελαττώσει ταχύτητα όπως θα προβλέπεται με αποτέλεσμα να χτυπήσει σε μεταλλικό πάσσαλο άλλου παιχνιδιού όπου βρισκόταν δίπλα.

Από πλευράς εταιρείας σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση, γίνεται λόγος για ανθρώπινο λάθος, ενώ όπως διευκρινίζουν τα έξοδα νοσηλείας τόσο της 47χρονη όσο και του 7χρονου θα καλυφθούν από πλευράς τους. 

Επίσης σε νέα ανακοίνωση από την εταιρεία αναφέρει ότι η λειτουργία του λούνα παρκ αναστέλλεται μέχρι να διευκρινιστούν οι συνθήκες τους ατυχήματος.

Η Αστυνομία σε συνεργασία με το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας εξετάζουν το ατύχημα. 

10