Εξέλιξη: Δεν κλάπηκε τελικά η σορός - Άνοιξαν μόνο τον τάφο

Εξέλιξη: Δεν κλάπηκε τελικά η σορός - Άνοιξαν μόνο τον τάφο

Εντοπίστηκαν άθικτα τα οστά

Ανατροπή προκύπτει στην υπόθεση που συγκλονίζει από χθες το παγκύπριο για κλοπή σορού γυναίκας σε κοιμητήριο της Λευκωσίας.

Μετά από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν από ανθρωπολόγο και τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου, φαίνεται ότι οι δράστες δεν έκλεψαν τελικά τα οστά της γυναίκας ωστόσο άνοιξαν απλά τον τάφο.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

1

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, τα οστά εντοπίστηκαν άθικτα.

«Τα οστά είναι εκεί άθικτα. Προχώρησαν κάτω, αφαίρεσαν χώμα και διαφάνηκε ότι είναι εκεί, δεν έχουν αφαιρεθεί», είπε ο κ. Ανδρέου. 

Σε δηλώσεις του από το σημείο των ερευνών ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας Ανδρέας Λαμπριανού δήλωσε πως στον τάφο εντοπίστηκε ποσότητα ασβέστη κάτι το οποίο οδηγεί στο γεγονός ότι οι δράστες ήθελαν να καταστρέψουν τα ίχνη τους.

2

Όπως έγραψε και χθες η Offsite, η σορός ανήκει στη μητέρα μάρτυρα κατηγορίας που κρατείται για σοβαρή υπόθεση ναρκωτικών. Μάλιστα όπως πληροφορούμαστε, πριν από λίγες μέρες η αστυνομία είχε πληροφορίες, ότι άτομα ετοίμαζαν επίθεση στον αστυνομικό σταθμό που κρατείται ο συγκεκριμένος μάρτυρας και πάρθηκαν και αυστηρότερα μέτρα τόσο στον σταθμό όσο και στην γύρω περιοχή.

Home