Εξέλιξη: Δεύτερη σύλληψη μετά τα κλοπιμαία στη Λευκωσία

Εξέλιξη: Δεύτερη σύλληψη μετά τα κλοπιμαία στη Λευκωσία

Η πορεία των ερευνών

Στη σύλληψη 45χρονου προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών και παράνομης κατοχής περιουσίας. Εναντίον του 45χρονου προέκυψε μαρτυρία στο πλαίσιο των εξετάσεων που διενεργεί το ΤΑΕ Λευκωσίας, μετά τον εντοπισμό μεγάλου αριθμού κλοπιμαίων αντικειμένων. Για την ίδια υπόθεση είχε συλληφθεί άλλο ένα πρόσωπο, ηλικίας 50 χρόνων.

 

Τα κλοπιμαία εντόπισαν μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, μετά από έρευνες στην επαρχία Λευκωσίας. Συγκεκριμένα, μετά από συλλογή και αξιολόγηση σχετικών πληροφοριών, μέλη του Κλιμακίου Διαρρήξεων, του ΤΑΕ, σε συνεργασία με μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Πέρα Χωρίου Νήσου, πραγματοποίησαν στις 13 Αυγούστου, συντονισμένη επιχείρηση, κατά την οποία διεξήχθησαν τέσσερις έρευνες σε οικίες και υποστατικά, που βρίσκονται σε τρία χωριά της επαρχίας Λευκωσίας. Κατά τη διάρκεια των ερευνών εντοπίστηκε και κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός οικοδομικών και άλλων ηλεκτρικών εργαλείων, τηλεοράσεις, κλιματιστικά και μια μοτοσικλέτα, τα οποία φέρεται να είναι κλοπιμαία.

 

Σχετικό βίντεο με τα ανευρεθέντα είχε δώσει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό την αναγνώρισή τους από τους νόμιμους ιδιοκτήτες.  

Σχετικά με την υπόθεση, 50χρονος είχε συλληφθεί την ίδια μέρα και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ κατά τη διάρκεια των εξετάσεων προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 45χρονου, τον οποίο εντόπισαν χθες Κυριακή, μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας και προχώρησαν στη σύλληψή του βάση Δικαστικού εντάλματος.

 

Σήμερα, ο 45χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα τετραήμερης κράτησης, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

 

Το Κλιμάκιο Διαρρήξεων του ΤΑΕ Λευκωσίας σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Πέρα Χωριού διερευνά την υπόθεση

 

 

 

 

Home