Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Εξετάσεις Τετραμήνων: Μετά τις φωνές άλλαξε το πρόγραμμα το ΥΠΑΝ

Offsite Team -
15.12.2022

Εξετάσεις Τετραμήνων: Μετά τις φωνές άλλαξε το πρόγραμμα το ΥΠΑΝ

Έσπασαν σε 2 μέρες τελικά τα μαθήματα Φυσική, Χημεία και Βιολογία

Σε αλλαγή του προγράμματος για τις Εξετάσεις Τετραμήνων Α' Τετραμήνου όσον αφορά το Γυμνάσιο, προχώρησε το Υπουργείο Παιδείας, μετά τις αντιδράσεις που προέκυψαν για το γεγονός ότι οι μαθητές θα έδιναν την ίδια μέρα εξετάσεις για τα μαθήματα της Φυσικής, Χημείας και Βιολογίας. 

Έτσι, μετά το αναθεωρημένο πρόγραμμα που ανακοινώθηκε σήμερα Πέμπτη 15/12, η Φυσική θα γίνει σε μία μέρα και τα μαθήματα Χημεία & Βιολογία μαζί σε άλλη μέρα. Στο πρόγραμμα προστέθηκε ακόμα μία μέρα, η Τρίτη 24/1. 

Σημειώνεται ότι δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο πρόγραμμα για τις εξετάσεις Λυκείου και Τεχνικών Σχολών. 

Έτσι, μετά και το αναθεωρημένο πρόγραμμα, οι τρεις τάξεις Γυμνασίου που δίνουν φέτος για πρώτη φορά εξετάσεις τετραμήνων, θα δώσουν εξετάσεις για το Α' Τετράμηνο από την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου μέχρι την Τρίτη 24 Ιανουαρίου. 

Για τα Λύκεια και τις Τεχνικές σχολές οι εξετάσεις του Α τετραμήνου θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου μέχρι την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου. 

Σύμφωνα με την ενημέρωση, οι εξετάσεις της Β σειράς θα διεξαχθούν μετά τη λήξη των εξετάσεων της Α σειράς, ενώ οι ακριβείς ημερομηνίες θα ανακοινωθούν αργότερα.

Δείτε πιο κάτω τα προγράμματα αναλυτικά, τα μαθήματα, τις ημέρες και τις ώρες για κάθε τάξη: 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

γρεγρηρε

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΥΚΕΙΟΥ

1

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ

1

Home