Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Εξετάζεται άσεμνη επίθεση σε Γυμνάσιο της Λευκωσίας

Offsite Team -
26.05.2022

Εξετάζεται άσεμνη επίθεση σε Γυμνάσιο της Λευκωσίας

Thumbnail
Έρευνα από την αστυνομία - Πειθαρχική διαδικασία εντός σχολείου

Επανέρχεται το υπουργείο Παιδείας αναφορικά με το περιστατικό σε γυμνάσιο της επαρχίας Λευκωσίας με θύμα μαθήτρια και εμπλεκόμενους μαθητές και εξωσχολικό πρόσωπο. Συγκεκριμένα σε χθεσινή ανακοίνωση το Υπουργείο Παιδείας ανέφερε ότι, μετά και από διερεύνηση από την Αστυνομία, δεν υπήρξε σεξουαλική παρενόχληση, σήμερα σημειώνει ότι σύμφωνα με πληροφόρηση από την Αστυνομία εξετάζεται υπόθεση άσεμνης επίθεσης.

Όπως προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις την εξέταση της καταγγελίας έχει αναλάβει η Αστυνομία, η οποία και έχει αρμοδιότητα για να αποφανθεί σχετικά.

Από την πλευρά του ΥΠΠΑΝ γνωστοποιείται ότι στο επίπεδο του σχολείου έχει κινηθεί πειθαρχική διαδικασία για τα εμπλεκόμενα πρόσωπα, ενώ έχει διοριστεί από τη Διεύθυνση του Υπουργείου και ερευνών λειτουργός. 

Ασχέτως της τελικής αξιολόγησης της καταγγελίας, το Υπουργείο θεωρεί τέτοια περιστατικά ως πολύ σοβαρές υποθέσεις και για τον λόγο αυτό θα διενεργηθεί έρευνα σχετικά με όλες τις πτυχές. Τέλος, σημειώνεται ότι έχει προσφερθεί από το Υπουργείο στη μαθήτρια που δέχτηκε την επίθεση, η δυνατότητα ψυχολογικής στήριξης.

Home