Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Εξιτήριο για τον τελευταίο ασθενή από το νοσοκομείο αναφοράς

Offsite Team -
22.06.2020 - 09:28

Εξιτήριο για τον τελευταίο ασθενή από το νοσοκομείο αναφοράς

Thumbnail
Έγιναν μέχρι σήμερα 151 εισαγωγές

Εξιτήριο αναμένεται να λάβει αργότερα σήμερα ο τελευταίος ασθενής με κορωνοϊό που νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.  

Ο ασθενής υποβλήθηκε σε επαναληπτικό τεστ για κορωνοϊό και αφού τα αποτελέσματα του ήταν αρνητικά, αναμένεται γύρω στο μεσημέρι να λάβει εξιτήριο από το Νοσοκομείο.  

 

Σημειώνεται ότι από τις 11 Μαρτίου, όταν άρχισε τη λειτουργία του το Νοσοκομείο Αναφοράς, έγιναν μέχρι σήμερα 151 εισαγωγές και δόθηκαν 136 εξιτήρια σε ασθενείς που αποθεραπεύτηκαν και επέστρεψαν στο σπίτι τους.

 

Σήμερα στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort στην Τερσεφάνου φιλοξενούνται 10 άτομα, τα οποία θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίηση τους.

Αίρεται προσωρινά η απεργία των οδηγών ταξί

Offsite Team -
27.06.2022 - 20:35

Αίρεται προσωρινά η απεργία των οδηγών ταξί

Θα έχουν συνάντηση με τον Υπ. Μεταφορών

Συνάντηση στο Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων δρομολογήθηκε για αυτή την εβδομάδα κατά τη διάρκεια της οποίας  Υπουργός Μεταφορών και Διοικητικό Συμβούλιο Παγκύπριας Συντονιστικής Οδηγών Ταξί θα συζητήσουν θέματα σε σχέση με  εξαγγελθείσα στάση εργασίας, η οποία προς ένδειξη καλής θέλησης αίρεται προσωρινά, σύμφωνα με ανακοίνωση της Παγκύπριας Συντονιστικής Οδηγών Ταξ.

Ως τόσο το Διοικητικό Συμβούλιο της Συντονιστικής, "επιφυλάσσεται για επαναφορά των μέτρων αν δεν εισακουστεί κατάλληλα και των άμεσα διορθώσεων των μονομερών ενεργειών των φορέων", σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Η Παγκύπρια Συντονιστική Οδηγών Ταξί εκφράζει στο κοινό "ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συμπαράστασή του και απολογίες για την οποιαδήποτε ταλαιπωρία έχει προκληθεί".

ΚΥΠΕ

Home