Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Φ. Μαυροβουνιώτης: Οι κάτοχοι αξιογράφων έλαβαν διαβεβαιώσεις

Offsite Team -
05.06.2019 - 21:10

Φ. Μαυροβουνιώτης: Οι κάτοχοι αξιογράφων έλαβαν διαβεβαιώσεις

Thumbnail
Τι δήλωσε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Κατόχων Αξιογράφων Φοίβος Μαυροβουνιώτης

Διαβεβαιώσεις ότι το κράτος θα καλύψει αποζημιώσεις που θα κερδηθούν σε υποθέσεις αξιογράφων κατά της πρώην Λαϊκής, δήλωσε ότι έλαβε από το Προεδρικό ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Κατόχων Αξιογράφων Φοίβος Μαυροβουνιώτης.  

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης διαμαρτυρίας που πραγματοποίησε ο σύνδεσμος έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, ο κ. Μαυροβουνιώτης συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία του Συνδέσμου συναντήθηκε με τον Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας στον οποίο επέδωσαν σχετικό υπόμνημα.

 

Ενημερώνοντας τα μέλη του συνδέσμου για τα διαμειφθέντα, ο κ. Μαυροβουνιώτης είπε πως έλαβαν διαβεβαιώσεις ότι σε περίπτωση που κερδηθούν δικαστικές υποθέσεις κατά της πρώην Λαϊκής τράπεζας η οποία δεν μπορεί να τις καταβάλει, τότε το κράτος θα αναλάβει να καλύψει τις αποζημιώσεις αυτές.

 

Ο κ. Μαυροβουνιώτης διαχώρισε τις υποθέσεις κατά της Τράπεζας Κύπρου, η οποία, όπως είπε, είναι δρώσα οικονομική μονάδα και είναι σε θέση να καταβάλει αποζημιώσεις που τυχόν εκδικαστούν.  

Αναφέρθηκε και στο ότι οι κάτοχοι των αξιογράφων περιλήφθηκαν στο ταμείο αποζημιώσεων και ότι μέλη του Συνδέσμου θα λαμβάνουν μέρος στη διαδικασία λήψης αποφάσεων για την καταβολή των αποζημιώσεων.

Home