Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Φαίδωνος: Κατήγγειλε για ουρές εξω από Γραφείο Κοιν. Ασφαλίσεων

Offsite Team -
13.05.2020 - 11:40

Φαίδωνος: Κατήγγειλε για ουρές εξω από Γραφείο Κοιν. Ασφαλίσεων

Thumbnail
"Σχηματίζονται ουρές πολιτών πέραν των εκατόν ατόμων"

Ο Δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, κατήγγειλε ότι δεν τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό έξω από το Επαρχιακό Γραφείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, ο κ. Φαίδωνος ανέφερε πως παρόλο που έχει ζητηθεί από τις τοπικές αρχές να συνδράμουν στα μέτρα που τα διατάγματα προβλέπουν για τήρηση της κοινωνικής αποστασιοποίησης και κάποιων μέτρων προφύλαξης, η συνδρομή  τους παρατήρησε, έχει καταστεί  αναποτελεσματική γιατί δεν υπάρχει συνεργασία και τις τελευταίες ημέρες σημειώνεται μια  πλήρης χαλάρωση, όπως είπε. 

Ο Δήμαρχος Πάφου σημείωσε πως ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν είναι ότι κάθε πρωί στα Γραφεία των Κοινωνικών Ασφαλίσεων στην Πάφο σχηματίζονται ουρές πολιτών πέραν των εκατόν ατόμων χωρίς να τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας.

Ευθύνη για την ως έχει κατάσταση εκτίμησε, φέρουν αυτοί που επιτηρούν, προσθέτοντας παράλληλα, πως και η Διεύθυνση των Κοινωνικών Ασφαλίσεων πρέπει να λάβει κάποια μέτρα .

Δεν μπορεί, συνέχισε, να σχηματίζονται τέτοιες ουρές και να μην έχει δημιουργηθεί και τρίτο σημείο εξυπηρέτησης των πολιτών.

Παράλληλα συνέχισε, δεν γίνεται να μην φροντίζουν να κάνουν κάποιες ειδικές διευθετήσεις για να μην παρατηρείται αυτός συνωστισμός που μπορεί να επιφέρει προβλήματα με την μετάδοση του κορωνοϊού.  

Πιστεύω, είπε, “ότι υπάρχουν εξακριβωμένες δυνατότητες και για υπερωριακή εργασία και για να λειτουργήσουν δύο με τρία σημεία εξυπηρέτησης , πράγμα το οποίο δεν το φροντίζει η διεύθυνση”.

Έστειλε παράλληλα το μήνυμα ότι πρέπει να εξευρεθούν λύσεις ώστε να μην παρατηρείται αυτός ο συνωστισμός. 

Ο Δήμαρχος Πάφου κατήγγειλε ότι δεν υπάρχει η βούληση να δοθούν οριστικές λύσεις, ενώ ανέφερε ότι είναι αντιφατικό και οξύμωρο οι ίδιοι λειτουργοί να διαμαρτύρονται επειδή θα επαναλειτουργήσουν τα σχολεία.

ΚΥΠΕ

Home