Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Φαίδωνος: Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία τις προκλήσεις

Offsite Team -
17.04.2020 - 12:38

Φαίδωνος: Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία τις προκλήσεις

Thumbnail
Το Πασχαλινό μήνυμα Δημάρχου Πάφου

Το μήνυμα ότι αντλώντας δύναμη και πίστη από τη νίκη της ζωής και του φωτός, μπορούμε να υπερβούμε τις δυσκολίες και να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία τις προκλήσεις των ημερών, στέλνει ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος. 

>>> Τώρα η Offsite και σε app. Κατεβάστε ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για iOS <<<  

Ο Δήμαρχος Πάφου αναφέρει σε Πασχαλινό του μήνυμα πως μέσα στις πρωτόγνωρες συνθήκες της πανδημίας του κορωνοϊού που βιώνει ο τόπος μας, όπως και ο πλανήτης ολόκληρος, το χαρμόσυνο μήνυμα της Αναστάσεως του Κυρίου τροφοδοτεί και ενισχύει την ελπίδα για σύντομο τερματισμό και αυτής της δοκιμασίας.

Ο κ. Φαίδωνος αναφέρθηκε και στις αναφορές του Αρχιεπίσκοπου Αλβανίας Αναστάσιου, ο οποίος είπε πως «ο κορωνοϊός αυτόν τον καιρό μοιάζει να συμβουλεύει: "επανεξετάστε τις αξίες και τον τύπο του ανθρωπισμού που καυχιέστε ότι έχετε. Όλη η ανθρωπότητα είστε μια οικογένεια".

Πρόσθεσε πως αυτό είναι πράγματι το μεγάλο μήνυμα των ημερών.

O κ. Φαίδωνος επιπρόσθετα σημείωσε πως ο Δήμος Πάφου είναι δίπλα στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, καλώντας τους δημότες παράλληλα να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο την αλυσίδα της αλληλεγγύης.

Σημείωσε πως το φετινό Πάσχα είναι σίγουρα διαφορετικό, αφού θα το γιορτάσουμε σε συνθήκες περιορισμού, μακριά από τούς ανθρώπους που θα θέλαμε να είχαμε δίπλα μας. 

Είναι όμως απαραίτητο εκτίμησε , προκειμένου να ξανασμίξουμε σύντομα και να επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας υγιείς και δυνατοί, ώστε να συνεχίσουμε όλοι μαζί την κοινή μας προσπάθεια για μια Πάφο που αλλάζει, για μια πόλη που δημιουργεί και ευημερεί.

Ευχήθηκε τέλος σε όλους υγεία και δύναμη.

ΚΥΠΕ

Home