Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Φοιτητές εργάζονταν παράνομα σε εστιατόρια - 7 συλλήψεις

Offsite Team -
28.11.2020 - 09:30

Φοιτητές εργάζονταν παράνομα σε εστιατόρια - 7 συλλήψεις

Thumbnail
Συντονισμένη επιχείρηση από μέλη της Αστυνομίας και λειτουργούς του Υπουργείου Εργασίας

Συνέχεια στις συντονισμένες επιχειρήσεις για πάταξη της παράνομης εργοδότησης, της παράνομης απασχόλησης και της αδήλωτης εργασίας έδωσαν το βράδυ που πέρασε, μέλη της Αστυνομίας, σε συνεργασία με λειτουργούς του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, του Αρχηγείου Αστυνομίας, μαζί με λειτουργούς του Επαρχιακού Γραφείου Εργασίας Λευκωσίας, πραγματοποίησαν το βράδυ της Παρασκευής ελέγχους σε τρία υποστατικά στην Λευκωσία, με αποτέλεσμα τη σύλληψη εφτά προσώπων, που εργάζονταν παράνομα σε δύο από τα υποστατικά.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, από τους εφτά συλληφθέντες, οι τέσσερις εντοπίστηκαν να εργάζονται σε εστιατόριο. Οι δύο από αυτούς, φοιτητές, εργάζονταν παράνομα, παραβιάζοντας τους όρους της άδειας παραμονής τους στη Δημοκρατία. Οι άλλοι δύο που εργάζονταν παράνομα στο υποστατικό, διαπιστώθηκε επιπρόσθετα ότι παρέμεναν παράνομα στη Δημοκρατία, αφού η άδεια παραμονής τους έχει λήξει.

Οι άλλοι τρεις συλληφθέντες, επίσης φοιτητές, εντοπίστηκαν να εργάζονται σε άλλο εστιατόριο, επίσης παραβιάζοντας τους όρους της άδειας παραμονής τους στη Δημοκρατία.

Εναντίον των δύο ιδιοκτητών των δύο εστιατορίων, διερευνώνται υποθέσεις παράνομης εργοδότησης, ενώ εναντίον των εφτά αλλοδαπών προσώπων, διερευνώνται υποθέσεις παράνομης απασχόλησης.

Τις εξετάσεις συνεχίζει ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λευκωσίας.

Ακόμα ένας αισθητός σεισμός στη Λεμεσό (ΧΑΡΤΗΣ)

Offsite Team -
28.06.2022 - 19:06

Ακόμα ένας αισθητός σεισμός στη Λεμεσό (ΧΑΡΤΗΣ)

ΧΑΡΤΗΣ - 2.9 Ρίχτερ ο δεύτερος σεισμός

Νέα σεισμική δόνηση ταρακούνησε για ακόμη μια φορά τη Λεμεσό. 

>>>> Δείτε ΕΔΩ: Τι είναι η σμηνοσειρά σεισμών που ταρακουνεί τη Λεμεσό

Μέσα σε διάστημα περίπου μίας ώρας σημειώθηκε και δεύτερος σεισμός με επίκεντρο τη Λεμεσό, ενώ πολίτες αναφέρουν πως ήταν πιο αισθητός από τον πρώτο.

Όπως ανακοίνωσε το σεισμολογικό κέντρο Κύπρου η δεύτερη σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 2.9 Ρίχτερ.

cyprus-seismological-center

Θυμίζουμε πως ο πρώτος σεισμός 2,7 Ρίχτερ, σημειώθηκε στις 17:57, 7 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Λεμεσού με επίκεντρο την περιοχή της Γερμασόγειας.

 

neos-sismos

neos sismos

Home