Φόνος για ένα πάρκινγκ - Το χρονικό της υπόθεσης (φωτος-βίντεο)

Φόνος για ένα πάρκινγκ - Το χρονικό της υπόθεσης (φωτος-βίντεο)

Συγκλονισμός ανά το παγκύπριο - Φωτογραφίες & βίντεο από το σημείο του φόνου

Σε φόνο, με θύμα τον 29χρονο Σταύρο Αντωνίου, εξελίχθηκε λογομαχία που έλαβε χώρα το πρωί της Τετάρτης σε συγκεκριμένη οδό στην περιοχή Γερίου, ενώ τραυματίστηκε και ο 52χρονος πατέρας του θύματος.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Για την υπόθεση συνελήφθη 58χρονος εναντίον του οποίου αυτή τη στιγμή διερευνώνται από την Αστυνομία αδικήματα φόνου εκ προμελέτης και απόπειρας φόνου.

1

Το χρονικό

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου είπε ότι γύρω στις 08.30, η Αστυνομία έλαβε πληροφορία ότι σε συγκεκριμένη οδό στην περιοχή Γερίου υπήρξαν πυροβολισμοί και υπήρξε τραυματισμένο πρόσωπο.

Μέλη της Αστυνομίας, συνέχισε, ανταποκρίθηκαν άμεσα, μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν ένα πρόσωπο, το οποίο εκ πρώτης όψεως φαινόταν ότι ήταν νεκρός.

2

Στη συνέχεια, σημείωσε ο κ. Ανδρέου, ακολούθησαν εξετάσεις «και τα πρώτα μέλη μας, τα οποία ανταποκρίθηκαν στην σκηνή, εντόπισαν τον φερόμενο ως δράστη, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε και ένα πυροβόλο όπλο».

«Ανακόπηκε και συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα στην προσπάθεια του να διαφύγει από την πίσω πλευρά του σπιτιού του», πρόσθεσε.

Όπως είπε, η σκηνή αποκόπηκε και ακολούθησαν εξετάσεις.

Ανέφερε ότι από τις εξετάσεις που έγιναν, φαίνεται ότι ο 58χρονος φερόμενος ως δράστης είχε λογομαχήσει προηγούμενα με το θύμα, ηλικίας 29 ετών και τον πατέρα του, οι οποίοι είναι γείτονες του για το πάρκινγκ. 

Στη συνέχεια κάτω από συνθήκες που διερευνώνται φαίνεται ο δράστης να πυροβόλησε τόσο τον 29χρονο όσο και τον 52χρονο πατέρα του.

Ο 52χρονος πατέρας, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου αυτή την στιγμή βρίσκεται σε καταστολή, η κατάσταση του είναι σοβαρή, ενώ για τον 29χρονο διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

«Έγινε αυτοψία στην σκηνή από τους ιατροδικαστές, όπου φέρεται να εντοπίστηκαν τραύματα από πυροβόλο όπλο στην περιοχή της κεφαλής(του 29χρονου). Θα γίνει η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του θύματος μετά την διενέργεια του πρωτοκόλλου που ακολουθείται όσον αφορά το PCR τεστ για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του», πρόσθεσε.

3

Ο κ. Ανδρέου επανέλαβε ότι ο δράστης έχει συλληφθεί αρχικά για αυτόφωρο αδίκημα.

«Εναντίον του 58χρονου αυτή τη στιγμή διερευνώνται από την Αστυνομία αδικήματα φόνου εκ προμελέτης και απόπειρας φόνου», κατέληξε.

Home