Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Offsite Team -
03.12.2021 - 20:42

Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο αεροδρόμιο Λάρνακας

Δείτε φωτογραφίες

Η Υπουργός Ενέργειας Εμπορίου Βιομηχανίας και Τουρισμού Νατάσα Πηλείδου, παρευρέθηκε στην τελετή φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου του αεροδρομίου Λάρνακας, ο διάκοσμος του οποίου έγινε με στολίδια από την Κυπριακή Χειροτεχνία.

1

 

Σε δηλώσεις της η Νατάσα Πηλείδου εξέφρασε τις εγκάρδιες ευχαριστίες της προς την Hermes Airports που έδωσαν την δυνατότητα, όπως είπε, στην Κυπριακή Χειροτεχνία να διακοσμήσει όχι μόνο τα χριστουγεννιάτικα δέντρα φέτος αλλά να αποτελέσει και πηγή έμπνευσης για όλη την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο αεροδρόμιο.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

 Είχα την ευκαιρία, είπε η κ. Πηλείδου, να φιλοξενηθώ και να δω τα υπέροχα στολίδια τα οποία έχουν διακοσμήσει οι υπέροχες κεντήτριες μας καθώς και όλη την άλλη διακόσμηση.

2

 

Είναι πολύ σημαντικό, ανέφερε η Νατάσα Πηλείδου, το ότι τα αεροδρόμια συμβάλλουν στο να αναδειχθεί η πολιτιστική μας κληρονομιά, η χειροτεχνία μας, η οποία είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του πολιτισμού και εξέφρασε την ελπίδα να προωθηθεί καλύτερα η κυπριακή χειροτεχνία ανά το παγκόσμιο.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

 Από την μεριά της η Ελένη Καλογήρου, Ανώτατη Εκτελεστική Διευθύντρια της Hermes Airports, δήλωσε πως η έναρξη της εορταστικής περιόδου που σηματοδοτείται με την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου φέρνει πάντα προσδοκίες για καλύτερες ημέρες. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι λόγω του ότι έχουμε στολίσει τα δέντρα μας με χειροτεχνήματα από την Κυπριακή Χειροτεχνία, πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι στόχος είναι να δοθεί η ευκαιρία στους επιβάτες που θα ταξιδέψουν αυτή την περίοδο να χαρούν τα έργα αυτά.

3

ΚΥΠΕ

Home