Φωτιά σε όχημα και σε σπίτι - Εκτεταμένες οι ζημιές

Φωτιά σε όχημα και σε σπίτι - Εκτεταμένες οι ζημιές

Συναγερμός σε Πυροσβεστική

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 16ης  Σεπτεμβρίου  2020 μέχρι και τις 06.00 της 17ης  Σεπτεμβρίου  2020 ανταποκρίθηκε  σε 33 κλήσεις για βοήθεια ,11 πυρκαγιές, 16 ειδικές εξυπηρετήσεις και 6 ψευδείς κλήσεις.

Η ώρα 15.00 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα μάρκας Peugeot 307  το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας  στο Δήμο Παραλιμνίου. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Πυροσβεστικό Σταθμό Αμμοχώστου με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 15.12. Ο ιδιοκτήτης του οχήματος το είχε σταθμεύσει πάνω νάιλον σακούλες με περιεχόμενο σκύβαλα τα οποία υπερθερμάνθηκαν από τα θερμά μέταλλα του κάτω μέρους της μηχανής και αναφλέγηκαν. Το όχημα έπαθε ζημιά στο μπροστινό μέρος και στην μηχανή.

Η ώρα 04.42 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ισόγεια οικία 2 οροφής οικοδομής στην οδό Ιχμέτ Πασά στην Λεμεσό. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Πυροσβεστικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη Λεμεσού με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 05.10. Από την πυρκαγιά και την θερμότητα ολόκληρη η οικία υπέστηκε εκτεταμένες ζημιές. Προστατεύτηκαν παρακείμενες κατοικίες. Δεν βρισκόταν κανείς εντός της κατοικίας. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Home