Φωτιά σε σκυβαλοφόρο όχημα στη Λευκωσία

Φωτιά σε σκυβαλοφόρο όχημα στη Λευκωσία

 Σε 35 πυρκαγιές ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία κατά το τελευταίο 24ωρο.

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 14ης  Οκτωβρίου 2019 μέχρι και τις 06.00 της 15ης  Οκτωβρίου  2019 ανταποκρίθηκε  σε 51 κλήσεις για βοήθεια, 35 πυρκαγιές και 16 ειδικές εξυπηρετήσεις.  

Στο μεταξύ η ώρα 15.16 χθες λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε μηχανοκίνητο όχημα το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας Γ. Ματθαίου στην οδό Πηλίου στην Λάρνακα.

 

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομία και της Πυροσβεστικής με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από το πυροσβεστικό σταθμό Λάρνακας και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 15.22. Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

 

Επίσης από την θερμότητα έπαθε σοβαρές ζημιές δωμάτιο μετρητών ηλεκτρισμού στο υπόγειο της πολυκατοικίας ,ενώ από τον καπνό επηρεάστηκε η βαφή του υπογείου της πολυκατοικίας. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν σε συνεργασία με την Αστυνομία και η πυρκαγιά προκλήθηκε από ηλεκτρικό πρόβλημα στο όχημα.  

Εξάλλου, η ώρα 19.32 χθες λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε  σκυβαλοφόρο όχημα του Δήμου Λευκωσίας στη Βιοτεχνική Λευκωσίας (Πράσινο Σημείο Καϊμακλίου). Το σκυβαλοφόρο όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές στο χώρο της μηχανής και της καμπίνας.  

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομία και της Πυροσβεστικής με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από το πυροσβεστικό σταθμό Καϊμακλίου  και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 19.57. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν σε συνεργασία με την Αστυνομία και η πυρκαγιά προκλήθηκε από ηλεκτρικό ή μηχανικό πρόβλημα στο όχημα.  

Home