Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Φωτιά στην Επ. Λευκωσίας - Άμεση επέμβαση από πτητικά μέσα (pics)

Offsite Team -
28.06.2020 - 13:23

Φωτιά στην Επ. Λευκωσίας - Άμεση επέμβαση από πτητικά μέσα (pics)

Thumbnail
Σε επιφυλακή το τμήμα Δασών εξαιτίας και των υψηλών θερμοκρασιών

Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά το μεσημέρι σε ξηρά βλάστηση και αποκάλαμα στο χωριό Μιτσερό της Επαρχίας Λευκωσίας.

Την πυρκαγιά αντιλήφθηκαν άμεσα αεροσκάφη του Τμήματος Δασών που βρίσκονταν σε περιπολία τα οποία προχώρησαν σε ρίψεις νερού.

Στην συνέχεια με την βοήθεια και της  επίγειον δυνάμεων της Πυροσβεστικής η φωτιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο. 

Λίγο νωρίτερα το Τμήμα Δασών ανταποκρίθηκε σε πυρκαγιά στην περιοχή "Μαζέρκα" της Κοινότητας Καλού Χωριού Ορεινής, της Επαρχίας Λευκωσίας. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς κινητοποιήθηκαν τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα του Τμήματος Δασών, ένα πυροσβεστικό όχημα της κοινότητας Καλού Χωριού Ορεινής και ένας ιδιωτικός γεωργικός ελκυστήρας. Χάρη στην άμεση επέμβαση των δυνάμεων πυρόσβεσης η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 12:20 μ.μ. αφού κατέκαψε δύο δεκάρια ιδιωτικής γης από αποκαλάμες και μπάλες. Σύμφωνα με πληροφόρηση από το Τμήμα Δασών τα πτητικά μέσα βρίσκονται σε συνεχείς περιπολίες με στόχο όπου εκδηλώνονται πυρκαγιές  αυτές να κατασβένονται προτού πάρουν τεράστιες διαστάσεις.

Αίρεται προσωρινά η απεργία των οδηγών ταξί

Offsite Team -
27.06.2022 - 20:35

Αίρεται προσωρινά η απεργία των οδηγών ταξί

Θα έχουν συνάντηση με τον Υπ. Μεταφορών

Συνάντηση στο Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων δρομολογήθηκε για αυτή την εβδομάδα κατά τη διάρκεια της οποίας  Υπουργός Μεταφορών και Διοικητικό Συμβούλιο Παγκύπριας Συντονιστικής Οδηγών Ταξί θα συζητήσουν θέματα σε σχέση με  εξαγγελθείσα στάση εργασίας, η οποία προς ένδειξη καλής θέλησης αίρεται προσωρινά, σύμφωνα με ανακοίνωση της Παγκύπριας Συντονιστικής Οδηγών Ταξ.

Ως τόσο το Διοικητικό Συμβούλιο της Συντονιστικής, "επιφυλάσσεται για επαναφορά των μέτρων αν δεν εισακουστεί κατάλληλα και των άμεσα διορθώσεων των μονομερών ενεργειών των φορέων", σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Η Παγκύπρια Συντονιστική Οδηγών Ταξί εκφράζει στο κοινό "ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συμπαράστασή του και απολογίες για την οποιαδήποτε ταλαιπωρία έχει προκληθεί".

ΚΥΠΕ

Home