ΓΔ Υπουργείου Υγείας: Διαφυλάττουμε τα συμφέροντα του δημοσίου

Οι δηλώσεις της Χριστίνας Γιαννάκη σε σχέση με τη σύμβαση του κράτους με το Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο

Υπάρχουν διαφορές αλλά δεν θα σχολιάσω, ήταν η απάντηση της Γενικής Διευθύντριας του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνας Γιαννάκη, στην  αντιπαράθεση και τις αναφορές που έγιναν κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Ελέγχου της Βουλής, σε σχέση με τη σύμβαση του κράτους με το Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο. Σημείωσε, ωστόσο, πως το Υπουργείο διαφυλάττει τα συμφέροντα του δημοσίου.  

Σε δηλώσεις της, στο περιθώριο της επίσκεψης της στην Πολυκλινική "Υγεία", όπου νοσηλεύεται το 7χρονο αγοράκι που τραυματίστηκε σε λούνα παρκ, η Χριστίνα Γιαννάκη δήλωσε, ότι "δεν μου αρέσει να σχολιάζω, όμως αυτό που θέλω να πω είναι ότι το Υπουργείο Υγείας έχει κάνει μια εξαιρετική δουλειά".

 

"Εμείς ως Υπουργείο Υγείας έχουμε υπογράψει μια σύμβαση η οποία έχει περάσει από νομοτεχνικό έλεγχο από τη Νομική Υπηρεσία και εμείς διαφυλάττουμε τα συμφέροντα του δημοσίου", είπε και πρόσθεσε "εμείς συνεχίζουμε να βοηθούμε τους καρκινοπαθείς συνανθρώπους μας".  

Επίσης, συνέχισε, το Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο βρίσκεται πάλι σε μια τροχιά ανανέωσης αυτής της σύμβασης και "δεν θα σχολιάσω τις διαφορές, διότι υπάρχουν, κι εμείς, ως Υπουργείο Υγείας, είμαστε οι θεματοθέτες των διαδικασιών".

10