Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Το Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο επισκέφθηκε η Πρόεδρος της Βουλής

Offsite Team -
21.10.2022 - 18:14

Το Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο επισκέφθηκε η Πρόεδρος της Βουλής

Με τον ΣΥΚΑΛΑ συναντήθηκε η Πρόεδρος της Βουλής
Ενημερώθηκε από τον από τον ιδρυτή και Ιατρικό Διευθυντή, Δρ. Νίκο Ζαμπόγλου, για τις λειτουργίες του Κέντρου

Στο Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο πραγματοποίησε επίσκεψη η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κύπρου Αννίτα Δημητρίου, κατά τη διάρκεια της οποίας ενημερώθηκε από τον από τον ιδρυτή και Ιατρικό Διευθυντή, Δρ.  Νίκο Ζαμπόγλου, για τις λειτουργίες του Κέντρου, τις πρωτοποριακές θεραπείες, τα μηχανήματα και τις ειδικότητές του.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της, η κ. Δημητρίου ξεναγήθηκε στο Κέντρο, το οποίο με συνεχή και εντυπωσιακή εξέλιξη συγκαταλέγεται σήμερα μεταξύ των καλύτερων ιατρικών κέντρων της Ευρώπης.

Καλωσορίζοντας στο Κέντρο την κα Δημητρίου, ο Καθηγητής Νικόλαος Ζαμπόγλου δήλωσε πως οι σχέσεις που αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της, όπως και η εγκαρδιότητα που την διακρίνει, τιμούν ιδιαίτερα το ΓΟΚ.

«Είμαστε βέβαιοι πως θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με το Κοινοβούλιο της Κύπρου, για ευόδωση των προσπαθειών μας για όσο το δυνατό καλύτερες υπηρεσίες στον κύπριο πολίτη», είπε.

Από πλευράς της, η κ. Δημητρίου, εξέφρασε τη χαρά της που βρέθηκε στο Κέντρο και ξεναγήθηκε σ’ αυτή την εξειδικευμένη μοναδική δομή που υπάρχει στην Κύπρο.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Καθηγητή Νικόλαο Ζαμπόγλου και την ομάδα του για τον χρόνο που μου αφιέρωσαν και να τους διαβεβαιώνω πως το Κέντρο θα έχει την αμέριστη συμπαράσταση της Βουλής των Αντιπροσώπων», δήλωσε.

Ακόμη, η Πρόεδρος της Βουλής, ενημερώθηκε και για τα διάφορα ερευνητικά προγράμματα στα οποία συμμετέχει το Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο, έχοντας υπογράψει πρωτόκολλα συνεργασίας με δυναμικά και καταξιωμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα, ερευνητικά Κέντρα και βιοτεχνολογικές επιχειρήσεις της Κύπρου και του εξωτερικού (Harvard Medical School, USA, Charite Berlin, Germany, κ.ά.).

Σημειώνεται ότι το ΓΟΚ σήμερα στεγάζει επιπλέον ειδικότητες που πλαισιώνουν τις ήδη καταξιωμένες ογκολογικές του υπηρεσίες, όπως Επεμβατικής Καρδιολογίας, Γαστρεντερολογίας, Πνευμονολογίας, Νευρολογίας, Αναισθησιολογίας, Γενικής Χειρουργικής, Αιματολογίας, Ρευματολογίας, Εντατικολογίας, Δερματολογίας, Ιστοπαθολογίας, Νεφρολογίας, Ουρολογίας, Ορθοπεδική, Ενδοκρινολογίας, Λοιμωξιολογίας, Κλινική Ψυχολογία, Patient Advice Liaison Service (PALS) και Συνδυαστική Ιατρική.

Διενεργούνται ακόμη πρωτοποριακές ιατρικές εξετάσεις, αρκετές από τις οποίες κατ’ αποκλειστικότητα.

ΚΥΠΕ

Home