Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο: Χωρίς διακοπή στη διάθεση ασθενών

Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο: Χωρίς διακοπή στη διάθεση ασθενών

Τι δηλώνει το Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο

Το Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο διαβεβαιώνει τους ασθενείς και όλους τους καρκινοπαθείς ότι παραμένει χωρίς διακοπή στη διάθεση τους, "στο  διμέτωπο τώρα αγώνα που δίνεται από κοινού, για την αντιμετώπιση των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν με την υγεία τους".  

Σε σημερινή ανακοίνωση της, η διεύθυνση του ΓΟΚ αναφέρει πως παρακολουθεί με προσοχή τις τελευταίες εξελίξεις με την εξάπλωση του κορωνοϊού και επικροτεί τα μέτρα που έχουν εξαγγελθεί για την αντιμετώπιση του.

 

Ταυτόχρονα, ενημερώνει τους καρκινοπαθείς που έχουν επαφή με το Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο,  ότι πρέπει να ακολουθούν αυστηρά τόσο τις οδηγίες που δίνονται για τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, όσο και τις ειδικές συστάσεις των θεραπόντων ιατρών τους.

 

"Η αντιμετώπιση του κορωνοϊού είναι στην κορύφωση της, όμως ο αγώνας κατά του καρκίνου είναι διαχρονικός, συνεχίζεται και θα συνεχιστεί χωρίς, δυστυχώς, προς το παρόν να διαφαίνεται το τέλος της προσπάθειας", προστίθεται.  

Τέλος, δίνεται η διαβεβαίωση προς τους ασθενείς ότι οι ιατροί και όλο το προσωπικό του Γερμανικού Ογκολογικού Κέντρου, ως εξειδικευμένο Ίδρυμα, σε συντονισμό με τις υπηρεσίες του Κράτους, παραμένουν χωρίς διακοπή στη διάθεση τους, " στο διμέτωπο τώρα αγώνα που δίνεται από κοινού, για την αντιμετώπιση των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν με την υγεία τους".

ΚΥΠΕ

Home