Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Για άλλες 4 μέρες στο κελί δύο πρόσωπα για πλαστά χαρτονομίσματα

Offsite Team -
21.02.2019 - 19:00

Για άλλες 4 μέρες στο κελί δύο πρόσωπα για πλαστά χαρτονομίσματα

Thumbnail
Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, οδηγήθηκαν εκ νέου σήμερα, για ανανέωση του διατάγματος κράτησής τους, δύο πρόσωπα ηλικίας 32 και 29 ετών, που τελούσαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παραχάραξης χαρτονομίσματος, κατοχής και κυκλοφορίας παραχαραγμένου νομίσματος και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις. Το Δικαστήριο ανανέωσε το διάταγμα κράτησης εναντίον τους για άλλες τέσσερις μέρες.

Οι δύο είχαν συλληφθεί στις 14 Φεβρουαρίου 2019, μετά από δύο καταγγελίες από υπαλλήλους τραπεζικών ιδρυμάτων στην επαρχία Πάφου. Σύμφωνα με τους παραπονούμενους, ο 32χρονος φέρεται να μετέβη στα δύο τραπεζικά ιδρύματα και να αντάλλαξε χαρτονομίσματα των $100, αποσπώντας συνολικά το ποσό των €590 περίπου. Κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε αργότερα, διαπιστώθηκε ότι τα εν λόγω δολάρια ήταν πλαστά.    

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, εξασφαλίστηκε μαρτυρία σύμφωνα με την οποία 32χρονος και 29χρονος, φέρονται να εμπλέκονται σε άλλες τέσσερις παρόμοιες υποθέσεις, που διαπράχθηκαν στις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου, κατά τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο του 2019. 

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις. 

 

Home