Γιατί καθυστερεί η έρευνα κατά του Μόρφου Νεόφυτου 

Γιατί καθυστερεί η έρευνα κατά του Μόρφου Νεόφυτου 

Πότε αναμένονται εξελίξεις και γιατί υπό άλλες συνθήκες θα ολοκληρωνόταν η διερεύνηση

Τρέχουν οι εξελίξεις στην υπόθεση του Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτου και την έρευνα που διέταξε ο Αρχηγός της Αστυνομίας για τις αναφορές τους για τους Ομοφυλόφιλους.

Σύμφωνα με πηγές από την αστυνομία η ανακριτική ομάδα του ΤΑΕ Αρχηγείου ξεκίνησε από την πρώτη ημέρα που πήρε την εντολή τις έρευνες με την υπόθεση να βρίσκεται στο στάδιο της διερεύνησης.

Από το μικροσκόπιο των αρχών πέρασαν τις προηγούμενες μέρες και τα βίντεο τα οποία είναι αναρτημενα στο Διαδίκτυο με τις αναφορές του Μόρφου Νεόφυτου, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται ότι μέλη του ΤΑΕ θα πάρουν και κατάθεση από τον ίδιο τον Μητροπολίτη .

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας από την αστυνομία η όλη διαδικασία παρουσιάζει μια μικρή καθυστέρηση λόγω και της περιόδου νηστείας και προσευχής που τηρεί η Εκκλησία πριν από τον Δεκαπενταύγουστο.

Οι ίδιες πηγές τόνισαν στην Offsite ότι οι όποιες εξελίξεις τοποθετούνται χρονικά μετά και την γιορτή του Δεκαπενταύγουστου με την αστυνομία να είναι διατεθειμένη να σεβαστεί την περίοδο αυτή προτού ολοκληρώσει την έρευνα και μεταβιβάσει τον φάκελο προς την νομική υπηρεσία για περαιτέρω οδηγίες. 

Μάλιστα και ο ίδιος ο Μητροπολίτης Μόρφου από την αρχή της όλης υπόθεσης κρατά κλειστά τα χαρτιά του παραπέμποντας σε εξηγήσεις για τα όσα δήλωσε μετά και την νηστεία του Δεκαπενταύγουστου.

Υπενθυμίζεται ότι στις αναφορές του Μητροπολίτη Μόρφου παρέμβαση έκανε η Επίτροπος Διοικήσεως, η οποία μέσα από ανακοίνωση της για το θέμα ανέφερε ότι οι δηλώσεις του αποτελούν ρατσιστικό λόγο, τονίζοντας ότι συγκεκριμένες απόψεις, έφεραν το στοιχείο της υποτίµησης και της απόρριψης.

Home