Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Γονείς Δημοτικής: Ναι στην μάσκα αλλά όχι υποχρεωτική

Offsite Team -
18.08.2021 - 17:07

Γονείς Δημοτικής: Ναι στην μάσκα αλλά όχι υποχρεωτική

Σύσταση για τη χρήση μάσκας λένε οι γονείς

Συνάντηση με την ηγεσία της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης είχε την Τετάρτη ο υπουργός Παιδείας Πρόδρομος Προδρόμου. 

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι οργανωμένοι γονείς Δημοτικής Εκπαίδευσης ενημερώθηκαν για το υγειονομικό πρωτόκολλο που θα εφαρμοστεί στα σχολεία, ενώ όσον αφορά στη χρήση μάσκας από τους μαθητές και μαθήτριες Δημοτικής Εκπαίδευσης η συνομοσπονδία υποστήριξε την άποψη ότι θα πρέπει να γίνει σύσταση για τη χρήση μάσκας από μαθητές και μαθήτριες του κύκλου Β’ στα Δημοτικά Σχολεία, αλλά να μην είναι υποχρεωτική.

Στη συνέχεια, ο υπουργός συζήτησε με τους οργανωμένους γονείς διάφορα θέματα που αφορούν τόσο στο υγειονομικό πρωτόκολλο όσο και στη λειτουργία των σχολείων και άκουσε τις εισηγήσεις τους.

1

Ακολούθως ο υπουργός Παιδείας στην παρουσία του Γενικού Διευθυντή του υπουργείου κ. Κύπρου Κυπριανού αλλά και υπηρεσιακών παραγόντων, είχε συνάντηση με αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ιδιωτικών Σχολείων Κύπρου.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο Υπουργός ενημέρωσε τους εκπροσώπους του Συνδέσμου Ιδιωτικών Σχολείων για το υγειονομικό πρωτόκολλο και για τον τρόπο λειτουργίας των σχολείων κατά τη φετινή σχολική χρονιά, ενώ αντίστοιχη συνάντηση για ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί και με την Παγκύπρια Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων Ιδιωτικών Σχολείων.

Παράλληλα, αντηλλάγησαν απόψεις και ο Υπουργός άκουσε διάφορες εισηγήσεις για διάφορα θέματα που αφορούν στα ιδιωτικά σχολεία.

2

Home