Γονιός απείλησε διευθύντρια Δημοτικού ότι θα επιστρέψει με όπλο

Γονιός απείλησε διευθύντρια Δημοτικού ότι θα επιστρέψει με όπλο

Εντάσεις και απειλές σε σχολεία / Καταγγελίες στην Αστυνομία

Τα νέα μέτρα που εφαρμόζονται στα δημοτικά προκάλεσαν εντάσεις με απειλές και απρεπείς συμπεριφορές από γονείς σε σχολεία. Χαρακτηριστικά, γονιός στη Λεμεσό απείλησε τη διευθύντρια σχολείου ότι θα επιστρέψει στο σχολείο με όπλο.  Όπως πληροφορούμαστε, σε άλλα σχολεία το πρωί γονείς οι οποίοι αντιτίθενται στα διατάγματα του Υπουργείου Υγείας για χρήση μάσκας από παιδιά ηλικίας 6-11 ετών αντέδρασαν έντονα σε βάρος εκπαιδευτικών. 

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Σύμφωνα με την πρόεδρο της ΠΟΕΔ Μύρια Βασιλείου οι γονείς εκστόμισαν απειλές και προέβησαν σε άσχημες συμπεριφορές. Η κα Βασιλείου ανέφερε ότι η ΠΟΕΔ βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον Αρχηγό Αστυνομίας και τον Βοηθό Αρχηγό Αστυνομίας για την περιφρούρηση των σχολείων ενώ έγινε αριθμός καταγγελιών στην Αστυνομία. 

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Όπως πληροφορούμαστε η ΠΟΕΔ θα συνέλθει για να εξετάσει την κατάσταση. 

Παντως, το Σαββατοκύριακο υπήρχε έντονη κινητικότητα από Συνδέσμους Γονέων μέσω μηνυμάτων για να μην μεταβούν οι μαθητές των Δημοτικών σήμερα στα σχολεία. Η Offsite επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Παγκύπριου Συνδέσμου Γονέων Δημοτικής Εκπαίδευσης Σωτήρη Χριστοφή ο οποίος ανέφερε ότι είναι σε γνώση του Συνδέσμου αυτές οι ενέργειες οι οποίες θα εξεταστούν από το Συμβούλιο για τη λήψη των ενδεδειγμένων μέτρων και συστάσεων.

Home