Γυναίκα ενοικίαζε φλατ που δεν ήταν δικό της - Έφαγε νεαρού €500

Γυναίκα ενοικίαζε φλατ που δεν ήταν δικό της - Έφαγε νεαρού €500

Πήραν προκαταβολή και έγιναν «καπνός» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Απάτη με ενοικίαση διαμερίσματος διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού. Μια διαφήμιση που είδε νεαρός που ενδιαφέρθηκε για το εν λόγω υποστατικό κατέληξε σε περιπέτεια για τον ίδιο. Ο παραπονούμενος έδωσε το ποσό των 500 ευρώ αλλά διαμέρισμα δεν είδε ποτέ!

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία της υπόθεσης απόσπασης χρημάτων, στις 29 Αυγούστου, 2021, η ύποπτη γυναίκα απέσπασε το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ από νεαρό άντρα, με τον οποίο συναντήθηκε σε πολυκατοικία στη Λεμεσό με σκοπό να του ενοικιάσει διαμέρισμα στην ίδια πολυκατοικία.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Δεν της άνηκε το διαμέρισμα

Κατά τη συνάντηση ο νεαρός υπέγραψε με την ύποπτη συμβόλαιο ενοικίασης του διαμερίσματος και έδωσε στην ύποπτη 500 ευρώ ως προκαταβολή. Στη συνέχεια ωστόσο διαπιστώθηκε ότι το διαμέρισμα δεν ανήκει στην ύποπτη. Διαπιστώθηκε επίσης ότι η ύποπτη είχε ενοικιάσει το διαμέρισμα δύο μέρες προηγουμένως και έτσι ήταν σε θέση να παρουσιάζεται ως η ιδιοκτήτριά του.

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες των καταζητούμενων

Ο παραπονούμενος είχε διευθετήσει τηλεφωνικά τη συνάντηση με την ύποπτη, αφού προηγουμένως είχε δει διαφήμιση για την ενοικίαση του διαμερίσματος σε διαδικτυακή ιστοσελίδα. Από τις εξετάσεις που έγιναν από το ΤΑΕ Λεμεσού προέκυψαν στοιχεία εναντίον και του ύποπτου άντρα, που φέρεται να συνωμότησε με την ύποπτη για τη διάπραξη της απάτης.

Home