Γυναικολόγος του ΓεΣΥ πήρε τα λεφτά χωρίς να κάνει την εγχείρηση

Γυναικολόγος του ΓεΣΥ πήρε τα λεφτά χωρίς να κάνει την εγχείρηση

Πώς ξεγέλασε την 73χρονη - Πώς αποκαλύφθηκε

Αδικήματα κατά παράβασης του περί Γενικού Συστήματος Υγείας Νόμου, διερευνώνται εναντίον 36χρονης γυναικολόγου, όταν διαπιστώθηκε ότι δεν έγινε ποτέ χειρουργική επέμβαση που καταχωρήθηκε σε 73χρονη δικαιούχο.

>>> ΝΕΟΤΕΡΟ - Υπό κράτηση η 36χρονη γυναικολόγος στη Λεμεσό

Σύμφωνα με πληροφορίες η 73χρονη πήγε τον Σεπτέμβριο του 2020 στη γιατρό μετά από πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Η γιατρός αφού την εξέτασε της ανέφερε ότι χρειάζεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. 

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Η 73χρονη τέλη Νοεμβρίου εισήχθη σε ιδιωτική κλινική για τη χειρουργική επέμβαση.

Λίγους μήνες αργότερα και συγκεκριμένα τον Φεβρουάριο του 2021 επισκέφθηκε ξανά άλλο ιδιώτη γιατρό με πόνους στο ίδιο σημείο όπου έγινε η προηγούμενη επέμβαση. 

Η 73χρονη ενημέρωσε τον γιατρό ότι είχε υποβληθεί σε εγχείρηση πριν λίγους μήνες, όμως από την εξέταση του δεύτερου γιατρού κατά τέτοιο δεν διαπίστωσε. Τότε παραλήφθηκε ο ιατρικός φάκελος που υπήρχε μέσα το εξιτήριο στο οποίο αναγραφόταν η επέμβαση και ότι νοσηλεύτηκε για δύο ημέρες κάτι που επίσης δεν ίσχυε αφού η γυναίκα μία μέρα νοσηλεύτηκε.

Σημειώνεται ότι η 36χρονη γιατρός είχε πληρωθεί κανονικά την επέμβαση της ηλικιωμένης από το ΓεΣΥ. 

Από το γραφείο της 36χρονης γιατρού παραλήφθηκαν τεκμήρια για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

 

Εναντίον της διερευνώνται αδίκημα κατά παράβαση του Περί Γενικού Συστήματος Υγείας Νόμου, πλαστογραφίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις καθώς επίσης και αμελείς και απερίσκεπτες πράξεις.

Παράλληλα με τις εξετάσεις που διενεργεί η Αστυνομία για την υπόθεση, την ίδια ώρα ο Οργανισμός Ασφάλισης Υγείας θα εξετάσει το ενδεχόμενο αναστολής της άδειας της εν λόγω γυναικολόγου.

Home