Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

H Δάφνη Σωκράτους της Ergodotisi ανατρέπει το παιχνίδι των sales!

Offsite Team -
02.05.2022 - 12:58

H Δάφνη Σωκράτους της Ergodotisi ανατρέπει το παιχνίδι των sales!

H Customer Support and Sales Manager της Ergodotisis είναι έτοιμη να φέρει την ανατροπή στον χώρο των sales

Το 2018, η Δάφνη Σωκράτους εντάχθηκε στην ομάδα της Ergodotisi.com, ως Customer Support & Sales Executive. Βασική αποστολή της ήταν η αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών της εταιρείας, να ενισχύσει την ανάπτυξή της και να δημιουργήσει τις κατάλληλες στρατηγικές που θα οδηγήσουν προς την επιτυχία.

Μετά από 4,5 μήνες προάχθηκε σε Customer Support & Sales Manager. Από τον πρώτο χρόνο ανάληψης των νέων εργασιακών καθηκόντων της, βοήθησε στην αύξηση των εσόδων της εταιρείας κατά  13,5% και περισσότερο, ενώ σε διάστημα περίπου 2 χρόνων αύξησε τα έσοδα της εταιρείας κατά 40% (!).

Αυτή τη στιγμή, η Δάφνη έχει ως βασικό στόχο να χτίσει τη μεγαλύτερη ομάδα σε ό,τι αφορά το customer support & sales. Οι δεξιότητες, οι δυνατότητες, οι γνώσεις για την εταιρεία και η ηγετική της προσωπικότητα, είναι αυτά που την ξεχώρισαν και την κατέστησαν την ιδανική υποψήφια για την θέση της Customer Support and Sales Manager της Ergodotisi.

Η Δάφνη ολοκλήρωσε το 2015 τις σπουδές της στο Τμήμα Κοινωνικών & Πολιτικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Έπειτα, συνεργάστηκε για 4 χρόνια με την TSYS- μια από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές και παγκοσμίως γνωστές εταιρείες στον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Όσοι έχουν συνεργαστεί με την Δάφνη την περιγράφουν ως ένα ανθρωποκεντρικό άτομο, με ικανότητες πειθούς, ενεργητική ακρόαση και υψηλή συναισθηματική νοημοσύνη. Αυτές της οι εξαιρετικές ικανότητες την βοηθούν να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες της εταιρείας!

Καμία εξέλιξη στην κατάσταση της υγείας του ΣΥΟΠ

Offsite Team -
28.06.2022 - 08:30

Καμία εξέλιξη στην κατάσταση της υγείας του ΣΥΟΠ

Παραμένει σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο ΓΝ Λευκωσίας ο καταδρομέας ΣΥΟΠ που τραυματίστηκε

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Παρακολούθησης του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας ο καταδρομέας ΣΥΟΠ, ηλικίας 27 ετών, έπειτα από τραυματισμό του σε προγραμματισμένη άσκηση με πτήση ελικοπτέρου και την πτώση του στην θάλασσα, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου του Υπουργείου Άμυνας, Χρήστο Πιερή.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Πιερής ανέφερε πως από πρωινή ενημέρωση που έτυχε από τον ιατρό που τον παρακολουθεί η κατάσταση του 27χρονου καταδρομέα ΣΥΟΠ εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά κρίσιμη. Ο κ. Πιερής είπε πως ο καταδρομέας ΣΥΟΠ φέρει κατάγματα στην σπονδυλική στήλη και οίδημα στο κεφάλι και την Δευτέρα μετά τον τραυματισμό του μεταφέρθηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σύμφωνα με τον κ. Πιερή, ο καταδρομέας ΣΥΟΠ, στο πλαίσιο της άσκησης πήδηξε από το ελικόπτερο, όπως ήταν προγραμματισμένο, βάσει του σεναρίου της άσκησης, και έπεσε στο νερό στη θαλάσσια περιοχή της Λάρας.

Τον καταδρομέα ΣΥΟΠ περισυνέλεξε σκάφος, βάσει του σεναρίου, και διαπιστώθηκε ότι είχε χάσει τις αισθήσεις του. Ακολούθως διεκομίσθη στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και από εκεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

ΚΥΠΕ

Home