Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Χακί Ονέν: Ο «Ορέστης» δεν συνδέεται με νεκρή στα κατεχόμενα

Offsite Team -
30.04.2019 - 15:36

Χακί Ονέν: Ο «Ορέστης» δεν συνδέεται με νεκρή στα κατεχόμενα

Thumbnail
Η νεκρή στα κατεχόμενα πιθανόν να μην είναι θύμα του ίδιου δολοφόνου, λέει ο Χακί Ονέν

Ο συμπρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής για το Έγκλημα και για Εγκληματικά Θέματα, Τ/κ δικηγόρος Χακί Ονέν, σε δηλώσεις του είπε ότι η 40χρονη γυναίκα που βρέθηκε δολοφονημένη στις 6 Ιανουαρίου 2019 σε περιοχή κοντά στο παράνομο αεροδρόμιο στην κατεχόμενη Τύμπου, πιθανόν να μην είναι ένα από τα θύματα στις υποθέσεις που διερευνώνται κατά του 35χρονου ύποπτου, αφού ο τρόπος δολοφονίας της δεν συνάδει με τη μέθοδο δολοφονίας των θυμάτων που έχουν εντοπισθεί στο Μιτσερό.

 

Χθεσινό δημοσίευμα της ηλεκτρονικής «Κίπρις», αναφέρει ότι στις δηλώσεις του ο κ. Ονέν είπε ότι ο κάθε κατά συρροή δολοφόνος έχει τη δική του μέθοδο δολοφονίας και ότι ο τρόπος δολοφονίας της 40χρονης είναι διαφορετικός από τη μέθοδο που χρησιμοποιήθηκε στα θύματα που εντοπίστηκαν, αφού η αιτία θανάτου της 40χρονης είναι πολλαπλές μαχαιριές.

 

Είπε ακόμα ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να καταδεικνύουν ότι η γυναίκα που εντοπίστηκε στα κατεχόμενα είναι θύμα του Ε/κ υπόπτου για τις υποθέσεις δολοφονίας, ενώ το γεγονός ότι ο 35χρονος είχε επισκεφτεί τα κατεχόμενα πολλές φορές δεν αποτελεί ισχυρό ενοχοποιητικό στοιχείο.

 

«Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ο φόνος (της Βιετναμέζας) είναι έγκλημα του 35χρονου Ελληνοκύπριου» είπε ο Χακί Ονέν σημειώνοντας ότι ο ίδιος άκουσε για τις φήμες αυτές από τους δημοσιογράφους και ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να συνδέουν τον 35χρονο με τον φόνο της Βιετναμέζας.  

Ανάφερε ακόμα ότι υπάρχουν στοιχεία ότι ο 35χρονος είχε επισκεφτεί τα κατεχόμενα πολλές φορές αλλά το γεγονός αυτό από μόνο του δεν αποτελεί στοιχείο ότι είναι ο δολοφόνος», σημειώνοντας παράλληλα ότι ο κάθε κατά συρροή δολοφόνος έχει τη δική του μέθοδο δολοφονίας και ότι η μέθοδος δολοφονίας της γυναίκας στα κατεχόμενα δεν είναι η ίδια με τη μέθοδο που χρησιμοποιήθηκε για δολοφονία των θυμάτων που εντοπίστηκαν στο Μιτσερό.  

Η αιτία θανάτου της Βιετναμέζας είναι «πολλαπλές μαχαιριές» ενώ η μέθοδος δολοφονίας των σορών που εντοπίστηκαν στις ελεύθερες περιοχές είναι ο «στραγγαλισμός», είπε ο κ. Ονέν.

Home