Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Χαμός στον αυτοκινητόδρομο – Σημειωτόν τα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Offsite Team -
14.11.2022

Χαμός στον αυτοκινητόδρομο – Σημειωτόν τα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Η ταλαιπωρία θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες

Πυκνή τροχαία κίνηση παρατηρείται στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας μετά και από έργα που επηρεάζουν την κυκλοφορία. 

Όπως θα δείτε και στη φωτογραφία πριν την έξοδο Τσερίου με κατεύθυνση τη Λευκωσία τα αυτοκίνητα κινούνται με μικρές ταχύτητες, ενώ στην περιοχή παρατηρείται κυκλοφοριακό κομφούζιο με ουρές χιλιομέτρων. 

Διαβάστε επίσης: 

Υπενθυμίζεται ότι είναι κλειστή στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, η έξοδος προς το Τσέρι, στην περιοχή Χαλεπιανών, λόγω των οδικών έργων για την κατασκευή του περιμετρικού αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας, που άρχισαν γύρω στη 1.00 μετά τα μεσάνυκτα, σήμερα.

Κατά τη διάρκεια των οδικών εργασιών, που θα διαρκέσουν για περίοδο 2 μηνών, η τροχαία κίνηση από Λεμεσό προς Τσέρι θα διοχετεύεται διαμέσου της εξόδου του Κοτσιάτη προς τον παλαιό δρόμο Λεμεσού – Λευκωσίας, μέσω της φωτοελεγχόμενης συμβολής της λεωφόρου Λεμεσού και της λεωφόρου Τεύκρου Ανθία, στη Βιομηχανική Περιοχή Ιδαλίου, και του παρακαμπτήριου Τσερίου.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή σε όσους θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο, που καλούνται να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και τα σήματα τροχαίας, για αποφυγή οδικών συγκρούσεων.

fwafgeges

Home