Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Χάος στα αεροδρόμια - Η WIZZ χθες ακύρωσε 3 πτήσεις από Λάρνακα

Offsite Team -
02.07.2022 - 13:34

Χάος στα αεροδρόμια - Η WIZZ χθες ακύρωσε 3 πτήσεις από Λάρνακα

Ταλαιπωρία για χιλιάδες ταξιδιώτες - Ακυρώσεις και καθυστερήσεις πτήσεων - Σύγχυση και με τις αποσκευές. 

Χάος επικρατεί σε αεροδρόμια της Ευρώπης με κάποιους να υποστηρίζουν ότι αυτό προκαλείται λόγω των απεργιών και της έλλειψης προσωπικού των αεροπορικών εταιρειών και των αεροδρομίων και άλλους να υποστηρίζουν πως οι ακυρώσεις πτήσεων γίνονται σκόπιμα από τις Εταιρείες αν η πτήση βάσει της πληρότητας της θεωρηθεί ασύμφορη λόγω της υψηλής τιμής καυσίμων

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες της Offsite News χθές(1/7) εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί επηρεάστηκαν 3 τουλάχιστον πτήσεις της Wizz Air από το Αεροδρόμιο Λάρνακας με τους ταξιδιώτες να ενημερώνονται την τελευταία στιγμή για την ακύρωση της πτήσης τους.

Ότι επιβάτες παραπονέθηκαν στην OffsiteNews πως η Wizz δεν τους προσέφερε την επιλογή για αποζημίωση -πέραν της επιστροφής του ποσού ή αλλαγής ημερομηνίας πτήσης- όπως ορίζουν οι Κανονισμοί της ΕΕ.

>>> Διαβάστε επίσης: Εγκλωβισμένοι στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης Κύπριοι Βουλευτές

Παράλληλα σύμφωνα με την ίδια πληροφόρηση σήμερα(2/7) επηρεάστηκε και πτηση της British Airways από Gatwick για Λάρνακα.

Σε επικοινωνία της OffsiteNews με την Hermes Airports μας αναφέρθηκε ότι οι όποιες καθυστερήσεις ή και ακυρώσεις πτήσεων είναι εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί στα Αεροδρομία της Ευρώπης.

Στο μεταξύ μεγάλη είναι η ταλαιπωρία που υφίστανται χιλιάδες ταξιδιώτες από τις ακυρώσεις και τις καθυστερήσεις πτήσεων, ενώ επικρατεί σύγχυση και με τις αποσκευές. 

Περισσότερο επηρεάζονται, μέχρι στιγμής, η Βρετανία, η Γερμανία, το Βέλγιο, η Ισπανία και η Γαλλία.

Home