Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Χαραλάμπους: «Μικρός άθλος» οι καταστατικές αλλαγές στην ΠΟΕΔ

Offsite Team -
17.12.2022

Χαραλάμπους: «Μικρός άθλος» οι καταστατικές αλλαγές στην ΠΟΕΔ

Οι πρόσφατες καταστατικές αλλαγές στην ΠΟΕΔ θα κάνουν την Οργάνωση πολύ πιο ευέλικτη και αποτελεσματική στο μέλλον, αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο Χάρης Χαραλάμπους, ΓΓ της ΠΟΕΔ και μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της Α. Κί. ΔΑ. Σημειώνει ότι οι καταστατικές αλλαγές έγιναν 41 χρόνια μετά τις αντίστοιχες το 1981 και θεωρεί ότι η έγκρισή τους είναι ένας μικρός άθλος.

«Το χρωστούσαμε πραγματικά στα μέλη μας». Ο κ. Χαραλάμπους αναφέρει ότι το προχθεσινό αποτέλεσμα είναι προϊόν μιας τεράστιας δουλειάς που έγινε τα τελευταία τουλάχιστον 10 χρόνια, με πρωτοβουλία των Κινήσεων και της ΠΟΕΔ, που πίστευαν ότι έπρεπε επιτέλους να γίνουν αλλαγές.

«Αν αναλογιστεί κανείς ότι όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν, παρά τις προσπάθειες μέσα από διακινησιακές επιτροπές, υπήρχαν πολλές και κάθετες διαφωνίες για τις όποιες αλλαγές έπρεπε να προωθηθούν, τόσο ανάμεσα στις Κινήσεις όσο και μεταξύ των στελεχών των Κινησεων στο εσωτερικό τους, ναι πραγματικά η προχθεσινή κατάληξη με το ομόφωνα ψήφισμα των Κινησεων και το 96% του Κλάδου που το υπερψήφισε, μοιάζει με άθλο».

Ο κ. Χαραλάμπους εύχεται αυτές οι αλλαγές και οι υπόλοιπες που θα προωθηθούν το επόμενο διάστημα σε Παγκύπρια Καταστατική Συνέλευση στην ΠΣΓΑ, να καταστήσουν την ΠΟΕΔ ακόμη πιο δυνατή και αποτελεσματική για να μπορέσει να προσφέρει ακόμη περισσότερα στα μέλη της και στην παιδεία του τόπου μας.

Home