Χείμαρρος παρέσυρε 3 οχήματα με επιβάτες

Χείμαρρος παρέσυρε 3 οχήματα με επιβάτες

Σε εξέλιξη επιχείρηση της πυροσβεστικής

Συναγερμός στην Πυροσβεστική μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα σε αρκετές περιοχές της Κύπρου.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Από τις έντονες βροχοπτώσεις στον αυτοκινητόδρομο, ορμητικός χείμαρρος παρέσυρε οχήματα με επιβαίνοντες στον κυκλικό κόμβο Λυμπιών.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Πυροσβεστικής Ανδρέας Κεττής, ανταποκρίθηκε ο πυροσβεστικός σταθμός Ακροπόλεως στον κυκλικό κόμβο Λυμπιών (κάτω από Αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λάρνακας), όταν ορμητικός χείμαρρος παρέσυρε τρία οχήματα με επιβαίνοντες. Γίνεται προσπάθεια ρυμούλκησης από τα μέλη μας, ενώ δεν κινδυνεύουν ζωές.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Επίσης, η Πυροσβεστική δέχθηκε περίπου 20 κλήσεις στην και παρά την Κοινότητα Λυμπιών για πλημμυρισμένα υπόγεια όπου και ανταποκρινόμαστε με συνέργεια.

Θυμίζουμε πως η αστυνομία, προτρέπει τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί αφού λόγω συσσώρευσης νερού, ο δρόμος Λυμπιών – Αθηένου έχει κλείσει για την τροχαία κίνηση. Την ίδια στιγμή επικίνδυνοι έχουν καταστεί ο δρόμος Λυμπιών – Μοσφιλωτής – Ψευδά και η έξοδος του αυτ/μου Λ/κας – Λ/σίας, προς Αθηένου.

>>>> Διαβάστε επίσης: Οδήγηση κάτω από βροχερές καιρικές συνθήκες <<<<

Νωρίτερα, η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Λόγω χαλαζόπτωσης στην περιοχή Λυμπιών, η ορατότητα είναι εξαιρετικά περιορισμένη, ενώ το οδικό δίκτυο της περιοχής, συμπεριλαμβανομένου του αυτοκινητόδρομου και του παλαιού δρόμου Λευκωσίας – Λάρνακας, έχει καταστεί ολισθηρό.

Επίσης, λόγω συσσώρευσης μεγάλης ποσότητας νερού, έχει κλείσει για την τροχαία κίνηση, η έξοδος Λυμπιών, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας.

*κύρια φωτογραφία αρχείου

Home