Χειροπέδες σε 19χρονο - Πήγε για βενζίνη και έκλεψε αυτοκίνητο

Χειροπέδες σε 19χρονο - Πήγε για βενζίνη και έκλεψε αυτοκίνητο

Στην κατοχή του εντοπίστηκαν τα κλειδιά ενός από τα αυτοκίνητα των υπαλλήλων του πρατηρίου

Συνελήφθη χθες βράδυ βάσει δικαστικού εντάλματος, 19χρονος από την επαρχία Λεμεσού, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπών δύο αυτοκινήτων.

Της σύλληψής του, προηγήθηκε καταγγελία από κάτοικο Λεμεσού ότι μεταξύ 5 και 6 Σεπτεμβρίου, 2019, άγνωστοι έκλεψαν το αυτοκίνητό του, το οποίο ήταν σταθμευμένο και κλειδωμένο στο χώρο στάθμευσης της οικίας του.

Χθες λίγο μετά το μεσημέρι, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, το οποίο όπως διαπιστώθηκε αργότερα οδηγούσε ο συλληφθείς, επισκέφθηκε συγκεκριμένο πρατήριο βενζίνης στη Λεμεσό. Ο νεαρός προφασιζόμενος ότι ήθελε νερό, παραπέμφθηκε από τους υπαλλήλους του πρατηρίου στην κουζίνα. Μετά την αποχώρηση του νεαρού από το πρατήριο, διαπιστώθηκε ότι είχαν κλαπεί τρία κινητά τηλέφωνα και τα κλειδιά δύο οχημάτων, που ανήκουν σε υπαλλήλους του πρατηρίου.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν από την Αστυνομία, εντοπίστηκε το πρώτο κλαπέν αυτοκίνητο σε σημείο κοντά στο συγκεκριμένο πρατήριο, ενώ από περαιτέρω εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι είχε κλαπεί το αυτοκίνητο υπαλλήλου του πρατηρίου.

Ο νεαρός εντοπίστηκε σε σημείο κοντά στο πρατήριο όπου ανακρινόμενος προφορικά, φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη των αδικημάτων. Στην κατοχή του εντοπίστηκαν τα κλειδιά ενός από τα αυτοκίνητα των υπαλλήλων του πρατηρίου καθώς και η υπόλοιπη κλαπείσα περιουσία.

Ο 19χρονος οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο εξέδωσε διάταγμα εξαήμερης κράτησής του.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.  

 

Tags
Home