Χειροπέδες σε 2 πρόσωπα-Ξάφρισαν δωμάτια ξενοδοχείου σε Αγία Νάπα

Χειροπέδες σε 2 πρόσωπα-Ξάφρισαν δωμάτια ξενοδοχείου σε Αγία Νάπα

Βρέθηκαν στην κατοχή τους τα κλοπιμαία

Στη σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 35 και 30 ετών προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στην ελεύθερη Αμμόχωστο. Στην κατοχή των υπόπτων τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν περιουσία που κλάπηκε κατά τη διάρκεια πέντε διαρρήξεων σε δωμάτια ξενοδοχείων στην Αγία Νάπα.

 

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Στοιχεία εναντίον του 35χρονου και του 30χρονου προέκυψαν αρχικά κατά τη διερεύνηση υπόθεσης διάρρηξης δωματίου όπου διέμενε 25χρονη επισκέπτρια, σε ξενοδοχείο στο Παραλίμνι. Η διάρρηξη διαπράχθηκε στις 08 Ιουλίου και καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου την ίδια μέρα από την 25χρονη. Σύμφωνα με την καταγγελία, από το δωμάτιο είχε κλαπεί το χρηματικό ποσό των 240 ευρώ.

Στη βάση των στοιχείων που προέκυψαν εναντίον των δύο υπόπτων για τη διάρρηξη και κλοπή, εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, ενώ μετά από αξιολόγηση πληροφορίας, μέλη του ΤΑΕ πραγματοποίησαν χθες επιχείρηση σύλληψής τους. Σε έρευνα που ακολούθησε της σύλληψης των υπόπτων, εντοπίστηκαν στην κατοχή τους διάφορα κοσμήματα, χρυσαφικά και άλλα τιμαλφή όπως ρολόγια, αρώματα και γυαλιά ηλίου, καθώς και το χρηματικό ποσό των 4,500 ευρώ.

Όπως ήδη διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις που έγιναν από τους ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου, μέρος της περιουσίας που ανευρέθηκε, κλάπηκε νωρίτερα χθες, μετά από διάρρηξη πέντε δωματίων ξενοδοχείων στην περιοχή Αγίας Νάπας.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Εναντίον των δύο υπόπτων, μετά τον εντοπισμό των κοσμημάτων, χρυσαφικών και άλλων αντικειμένων, καθώς και μετά από στοιχεία που προέκυψαν, διερευνώνται συνολικά 20 υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών που διαπράχθηκαν το τελευταίο διάστημα στην επαρχία Αμμοχώστου.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Home