Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Χειροπέδες σε 4 για αρκετές διαρρήξεις και κλοπές

Offsite Team -
24.04.2020

Χειροπέδες σε 4 για αρκετές διαρρήξεις και κλοπές

Thumbnail
Εντόπισαν τα κλοπιμαία

Στη σύλληψη τεσσάρων προσώπων προχώρησε η Αστυνομία, η οποία βρίσκεται κοντά στη διαλεύκανση 14 συνολικά υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών, μετά και τον εντοπισμό από μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, περιουσίας που είχε κλαπεί. Οι διαρρήξεις διαπράχθηκαν τον περασμένο Μάρτιο και τον Απρίλιο που διανύουμε σε κατοικίες και καταστήματα, στην Λευκωσία.

Κατά τη διερεύνηση των υποθέσεων προέκυψαν στοιχεία εναντίον δύο προσώπων, ηλικίας 33 και 48 χρόνων και εκδόθηκαν Δικαστικά εντάλματα για τη σύλληψή τους. Λίγο μετά τις 5.00 χθες το απόγευμα, ενώ μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας είχαν θέσει υπό διακριτική παρακολούθηση την οικία του πρώτου υπόπτου για εντοπισμό του, τρίτο πρόσωπο, ηλικίας 29 χρόνων, εξήλθε της κατοικίας και ανακόπηκε για έλεγχο από τα μέλη της Αστυνομίας, που αμέσως μετά εντόπισαν στην κατοικία τον 33χρονο και προχώρησαν στη σύλληψή του, βάσει του Δικαστικού εντάλματος.

>>> Τώρα η Offsite και σε app. Κατεβάστε ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για iOS <<<  

Στην οικία εντοπίστηκε και τέταρτο πρόσωπο, ηλικίας 17 χρόνων, στην κατοχή του οποίου, μέσα σε τσάντα ώμου, εντοπίστηκε αριθμός ηλεκτρονικών συσκευών, όπως κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικοί υπολογιστές τύπου tablet, για τα οποία γίνονται εξετάσεις για να διαφανεί κατά πόσον αποτελούν προϊόν κλοπής. Παράλληλα, σε έρευνα που έγινε στην κατοικία, ανευρέθηκαν μαζί με άλλη κλοπιμαία περιουσία, είδη ένδυσης και υπόδησης που είχαν κλαπεί, καθώς και διάφορα άλλα τεκμήρια.

Ο δεύτερος ύποπτος, ο 48χρονος, εντοπίστηκε στη συνέχεια στην οικία του και συνελήφθη από τα μέλη του ΤΑΕ, ενώ βάσει Δικαστικών ενταλμάτων συνελήφθησαν και οι 29χρονος και 17χρονος.

Εναντίον των τεσσάρων υπόπτων, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση, διερευνώνται τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της διάρρηξης κατοικία και κλοπής, της διάρρηξης καταστήματος και κλοπής, της απόπειρας διάρρηξης κατοικίας και της απόπειρας διάρρηξης καταστήματος, της κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων, της πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία, της κλεπταποδοχής και της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Λευκωσίας.

Home