Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Χειροπέδες σε δύο για επίθεση με μαχαίρι

Offsite Team -
26.08.2019

Χειροπέδες σε δύο για επίθεση με μαχαίρι

Thumbnail
Υποθέσεις συνωμοσίας για κακούργημα

Στην σύλληψη δύο αδελφών προχώρησε η Αστυνομία Πάφου σχετικά με  διερευνώμενη υπόθεση τραυματισμού 42χρονου με μαχαίρι.

Εναντίον τους διερευνώνται υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, τραυματισμού, μαχαιροφορίας, δημόσιας εξύβρισης και κοινής επίθεσης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το επεισόδιο έγινε στις 14 Αυγούστου  όταν ένα πρόσωπο  ηλικίας 42 ετών τραυματίστηκε έπειτα από επεισόδιο που έγινε στη Χλώρακα, κατά το οποίο σύμφωνα με την καταγγελία του, του επιτέθηκαν δύο αδέρφια, 23 και 27.

Σύμφωνα με τις περαιτέρω εξετάσεις της  Αστυνομίας, η αποκοπή του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος του ενός εκ των δύο αδερφών ήταν και η αιτία της επίθεσης που δέχτηκε από τους δύο, ο παραπονούμενος .

Μετά από τη διερεύνηση της υπόθεσης φαίνεται πως ο λόγος της επίθεσης ήταν ότι ο παραπονούμενος αποτάθηκε στο Γραφείο Εργασίας για την εξεύρεση εργασίας και ρωτήθηκε εάν έχει και άλλους ομοεθνείς του που θέλουν εργασία. Ο 42χρονος έδωσε τα ονόματα των δύο αδερφών και στο Γραφείο Εργασίας παρουσιάστηκε ο ένας εκ των δύο. Ο άλλος δεν παρουσιάστηκε για δουλειά με αποτέλεσμα το Γραφείο Εργασίας, σύμφωνα και με τη νομοθεσία, να του αποκόψει το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα. 

Ο 42χρονος είχε μεταφερθεί μετά τον τραυματισμό του στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου. Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό, έφερε ελαφρύ τραύμα στην ωμοπλάτη, το οποίο φέρεται να προκλήθηκε από μαχαίρι. 

Home