Χειροπέδες σε νεαρό για εμπρησμό αυτοκινήτου

Χειροπέδες σε νεαρό για εμπρησμό αυτοκινήτου

Στο Δικαστήριο ο νεαρός

Νεαρός ηλικίας 22 χρόνων συνελήφθη ως ύποπτος για υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου που διαπράχθηκε στις 2 Αυγούστου στην επαρχία Λάρνακας.  

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα της 2ας Αυγούστου 2019, ξέσπασε πυρκαγιά σε αυτοκίνητο 42χρονου, που βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης οχημάτων πολυκατοικίας στην επαρχία Λάρνακας.

 

Μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μετέβησαν στην σκηνή και κατάφεραν να σβήσουν την πυρκαγιά, η οποία όπως διαπιστώθηκε από έρευνες της Αστυνομίας είχε τεθεί κακόβουλα.

 

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 22χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες από μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, δυνάμει  Δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση.  

Σήμερα ο 22χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.  

Σημειώνεται ότι για την ίδια υπόθεση τελεί υπό κράτηση ένας 43 χρόνων, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή, 16 Αυγούστου.  

Την επομένη ο 43χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για έξι ημέρες.  

Home