Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Χειροπέδες σε τρεις για παράνομη κατοχή ναρκωτικών

Offsite Team -
26.05.2019

Χειροπέδες σε τρεις για παράνομη κατοχή ναρκωτικών

Thumbnail

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εναντίον τριών ατόμων ηλικίας 23 και 32 χρόνων για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομη προμήθεια ελεγχόμενου φαρμάκου από άλλο πρόσωπο, παράνομη κατοχή ελεγχόμενου φαρμάκου και παράνομη κατοχή ελεγχόμενου φαρμάκου με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα, δηλαδή 1 κιλού και 558 γραμμαρίων κοκαΐνης. 

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της ΥΚΑΝ έθεσαν υπό παρακολούθηση συγκεκριμένη περιοχή παρά τον κυκλικό κόμβο του Καλού Χωριού στην επαρχία Λάρνακας, όπου σύμφωνα με πληροφορίες θα γινόταν διακίνηση ναρκωτικών.

 

Γύρω στις 17:10 χθες δύο άτομα ηλικίας 32 και 23 χρόνων εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε όχημα, το οποίο είχε γίνει αντιληπτό από μέλη της ΥΚΑΝ να εισέρχεται σε πάροδο του δρόμου Λάρνακας – Καλού Χωριού και να σταματά σε συγκεκριμένο σημείο.

 

Τα δύο άτομα θεάθηκαν να τοποθετούν στο έδαφος ένα σακούλι το οποίο, αφού παραλήφθηκε από την Αστυνομία, διαπιστώθηκε ότι περιείχε 1 κιλό και 558 γραμμάρια κοκαΐνης, και παραλήφθηκε ως τεκμήριο.

 

Στη συνέχεια τα δύο άτομα επιβιβάστηκαν στο όχημα και αναχώρησαν από την περιοχή, ωστόσο ανακόπηκαν για έλεγχο από τα μέλη της ΥΚΑΝ και συνελήφθησαν για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής ναρκωτικών.  

Μετά από διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον τρίτου προσώπου ηλικίας 32 χρόνων το οποίο και συνελήφθη.  

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα κράτησης για οκτώ ημέρες.

Home