Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Χορηγία από την ΟΠΑΠ για υπολογιστές στα ΚΙΕ έλαβε το ΥΠΑΝ

Offsite Team -
17.11.2022 - 17:44

Χορηγία από την ΟΠΑΠ για υπολογιστές στα ΚΙΕ έλαβε το ΥΠΑΝ

Η χορηγία αφορά τη δωρεάν παραχώρηση 38 υπολογιστικών συστημάτων συμπεριλαμβανομένου και του λογισμικού

Χορηγία από τον ΟΠΑΠ Κύπρου ύψους 43.495 ευρώ προς τις Γραμματείες των Κρατικών Ινστιτούτων Επιμόρφωσης (ΚΙΕ) έλαβε την Πέμπτη (17/11) το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο αναφέρει ότι "η χορηγία αυτή αφορά τη δωρεάν παραχώρηση 38 υπολογιστικών συστημάτων συμπεριλαμβανομένου και του λογισμικού".

Προσθέτει ότι "η μεγάλη αυτή δωρεά εκ μέρους του ΟΠΑΠ Κύπρου ενισχύει με τον πιο δυνατό τρόπο την προσπάθεια της Υπηρεσίας ΚΙΕ για επίτευξη του στόχου του ψηφιακού μετασχηματισμού των ΚΙΕ και την προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στο κοινωνικό σύνολο της Κύπρου". 

Εκ μέρους του Υπουργείου στην επίσημη παραλαβή της χορηγίας παρευρέθηκαν ο Διευθυντής Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης Δρ Κυπριανός Δ. Λούης και η Προϊστάμενη της Υπηρεσίας ΚΙΕ Δρ Πόλα Χατζηνεοφύτου. Τον ΟΠΑΠ Κύπρου εκπροσώπησε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού, Χαράλαμπος Χρήστου και την ανάδοχο εταιρεία Newcytech Business Solutions Ltd ο  Αρτέμης Ανδρέου, Business Development Manager.

ΚΥΠΕ

Home