Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Χωρίς αποτέλεσμα και σήμερα οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη

Offsite Team -
15.05.2019 - 21:20

Χωρίς αποτέλεσμα και σήμερα οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη

Thumbnail
Συνεχίζονται αύριο το πρωί

Οι σημερινές έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη, στο Μιτσερό, σε μια προσπάθεια εντοπισμού της τρίτης βαλίτσας με τη σορό γυναίκας θύματος του 35χρονου καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου, ολοκληρώθηκαν γύρω στις 18:20 χωρίς αποτέλεσμα.

 

Οι έρευνες της Τετάρτης επικεντρώθηκαν στο σημείο, όπου χθες εντοπίστηκε τσιμεντομπλόκ, το οποίο είναι απόλυτα συνδεδεμένο με μια από τις τρεις βαλίτσες, κάτι που είχε αναπτερώσει το ηθικό και την ελπίδα των μελών που συμμετέχουν στις έρευνες για να συνεχίσουν τις προσπάθειες τους μέχρι τον εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας.

 

Οι σημερινές έρευνες διεξάχθηκαν με τη συνδρομή δύτη και της ρομποτικής κάμερας και η ίδια διαδικασία, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, θα συνεχιστεί και κατά τις αυριανές έρευνες.  

 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, χαράσσονται και χωρίζονται περιοχές, οι οποίες ελέγχονται και με την συνδρομή κάμερας, αλλά καλύπτονται και από δύτη.

 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το έργο των μελών που επιχειρούν στην Κόκκινη Λίμνη δεν βοηθούν τα διάφορα αντικείμενα που βρίσκονται πεταμένα μέσα στην Λίμνη. Σήμερα το απόγευμα, σε τρίτη κατάδυση δύτη, σε μια προσπάθεια εντοπισμού της τρίτης βαλίτσας, εντοπίστηκαν πλαστικά κομμάτια, τα οποία δεν συνδέονται με την υπόθεση.  

Αύριο το πρωί, οι δύτες θα ελέγξουν τα σημεία που σηματοδοτήθηκαν κατά την σημερινή ημέρα.

Home