Η Αγία Νάπα θα συνεχίσει τις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις

Η Αγία Νάπα θα συνεχίσει τις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις

Η διαβεβαίωση του Δημάρχου

Η Αγία Νάπα θα συνεχίσει τη διοργάνωση καλλιτεχνικών εκδηλώσεων με την ομαλοποίηση της κατάστασης που δημιουργήθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, διαβεβαίωσε ο Δήμαρχος Χρίστος Ζαννέττου.

>>> Τώρα η Offsite και σε app. Κατεβάστε ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για Ios <<<  

 Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο Δήμαρχος μιλούσε πριν την έναρξη της  ΗΗ Η Οn Line μουσικοχορευτικής εκδήλωσης που διοργάνωσε η Αγία Νάπα στο Πάρκο Γλυπτικής, με το Μουσικό Σχήμα «Οι Μικροί Ρεμπέτες» και ο Πολιτιστικός Ομιλος «Ρυθμός», που από τις 18.30 το απόγευμα μέχρι τη δύση ηλίου, παρουσίασαν ρεμπέτικα τραγούδια και χορούς.

 

Προλογίζοντας την εκδήλωση ο κ. Ζαννέττου ανέφερε ότι «ο Δήμος Αγίας Νάπας, ένας κατ’ εξοχήν τουριστικός Δήμος, που πάντοτε συνδύαζε τον τουρισμό με τον πολιτισμό, κατάφερε και αυτή τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας, να παρουσιάσει  διαδικτυακά καλλιτεχνική εκδήλωση».  

Πρόσθεσε ότι «η Αγία Νάπα έγινε ευρύτερη γνωστή για τη διοργάνωση μεγάλων πολιτιστικών εκδηλώσεων» και διαβεβαίωσε πως «όταν ομαλοποιηθεί η κατάσταση, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, θα αρχίσει τη διοργάνωση των καλλιτεχνικών του εκδηλώσεων».  

Ο Δήμαρχος «εξέφρασε εγκάρδιες ευχαριστίες προς τη Βουλή των Αντιπροσώπων και το Υφυπουργείο Τουρισμού που έθεσαν την εκδήλωση υπό την αιγίδα τους, στα δύο μουσικοχορευτικά σχήματα και σε όλους τους συνεργάτες στην τεχνική κάλυψη της εκδήλωσης για την εθελοντική τους προσφορά».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συμποσίου Γλυπτικής Κίκης Κωνσταντίνου εξέφρασε «την ευαρέσκεια του για το γεγονός ότι επιλέγηκε ο χώρος του Πάρκου Γλυπτικής για τη διοργάνωση της Οn Line μουσικοχορευτική εκδήλωσης. Ο πολιτισμός πάντοτε διαδραματίζει σημαντικό ρόλο σε καιρούς πολέμων και πανδημιών γιατί χωρίς πολιτισμό δεν υπάρχει ζωή» σημείωσε.

Εξάλλου η Πολιτιστική Λειτουργός του Δήμου Μαρία Τοφινή Τσαντίλα αναφέρθηκε «στη σημασία του πολιτισμού για την ανθρωπότητα στις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζει κατά καιρούς είτε λόγω πολέμων ή πανδημιών» και σημείωσε πως «πάντοτε ο πολιτισμός θα αναβιώνει μέσα από τις στάχτες του».  

ΚΥΠΕ

Home