Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Η Αστυνομία ψάχνει 43χρονο - Τον έχετε δει; (φωτο)

Offsite Team -
26.08.2021 - 12:41

Η Αστυνομία ψάχνει 43χρονο - Τον έχετε δει; (φωτο)

Δείτε φωτογραφία και στοιχεία του υπόπτου

Φωτογραφία και στοιχεία υπόπτου προσώπου που καταζητείται σχετικά με υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Πρόκειται για τον MIKHAIL LUNEV, ηλικίας 43 ετών, από Ρωσία, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, μετά από στοιχεία που προέκυψαν για τη διάπραξη των αδικημάτων.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στον τηλεφωνικό αριθμό 24-804060 ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Η διάρρηξη διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 06 και 20 Αυγούστου, στην περιοχή Πύλας, στη Λάρνακα. Από την κατοικία κλάπηκαν το κλειδί αυτοκινήτου των ενοίκων και το ίδιο το αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την κατοικία. Το όχημα εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας στις 20 Αυγούστου, λίγες ώρες μετά την καταγγελία της διάρρηξης και κλοπής, να βρίσκεται σταθμευμένο σε παρακείμενη περιοχή στην Πύλα.

Home